我部iphone 6s 128gb 咁就廢左, 如果你幫我到既, 我俾$1000你

234 回覆
131 Like 20 Dislike
請各位巴打幫手

事情係2016-07-14

係Dcfever 上同個叫( waityou ) 既會員 交收左一部 iphone 6s 128gb 粉色
但係當時無留意佢用左find my phone , 而且無登出佢個 icloud id
當時交收既時候無收據
最近想將部iphone 洗機俾我媽咪用
先知部iphone 俾佢用左find my phone 後洗完機要登入先可以用

我可以點?.....問左蘋果又話要單
我出$1500叫賣家解鎖
問個賣家解鎖時就直接block 尻我

我知我有錯既地方, 無check 清楚先交收
但而家我可以點?

其實上icloud 解個 find my phone 有幾困難?
5分鐘就可以有$1500

第一: 我地有whats app 既對話
第二: 有圖證明部手機係佢賣俾我
第三: 網上有紀錄顯示 交收成功

你地有無朋友係有線電視做?
如果你識佢既同佢聲: 屌你老母

佢個名: Thomas Cheng Chi Ming
佢個電話: +852 9493 4671
facebook: https://www.facebook.com/thomas.ccm?fref=ts
工作地方:
在 Cable TV (Hong Kong) 工作

救助~~~~
我知連登好多神人
一定有辦法

推推推
rip..

點樣做好?
2016年依家先講?
block得妳會唔會身有屎? 有錢唔搵?
一係你俾返人
一係你叫佢俾返人
2016年依家先講?

因為最近先洗機
一係你俾返人
一係你叫佢俾返人

我有諗過.....但我好撚洩錢

啲仆街賣二手都唔撚整好先放比人
好撚9西
幫推呀屌佢老母
部機係咪都係佢偷返黎

啲仆街賣二手都唔撚整好先放比人
好撚9西
幫推呀屌佢老母

好撚感動.....幫我推爆佢
我要佢D 朋友知道佢幾撚狗
好有可能係老鼠貨
部機係咪都係佢偷返黎

應該唔係偷, 因為如果偷既會直接停用iphone
一係你俾返人
一係你叫佢俾返人

5300 不如出部機,比老母用洗撚128
俾錢都唔解

部野可能老鼠貨
好有可能係老鼠貨

我個人覺得如果偷既會直接停用iphone
幫你推
番深圳搵人破解

其實我都搵過好多資料
iphone6 之後既系列
相對解鎖比較困難
點解成年先拎出來用?
一係你俾返人
一係你叫佢俾返人

5300 不如出部機,比老母用洗撚128

呢部手機係上年了
所以當時貴D
攞去華強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞