[全平台] Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel 正式討論區 (1)

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
上網玩根本就係大趨勢
又有動畫,又唔使人判定,隨時搵到人對戰
MTG 都逃離唔到呢個命運

同埋課金都易啲,即係錢又賺多啲
實卡留返俾忠實fans儲存撚收藏
今次k社好有誠意啦
同k社自己比既話。。。
出3合1真係舒服好多
有無清講下希望皇要抽咩卡
同埋DL MD兩隻game定位好明顯唔同 依家MD仲要未有app版
冇必要迫自己淨係玩死一隻
做咩玩9自己 用d 鑽玩希望皇
憑住杜絕魔術手都已經要改返做上網玩
3副基deck買完算9數,有心玩落去咪合希望龍皇
之前ygopro 剩係玩希望皇
唔洗用鑽都夠玩?
岩岩抽完灰流 神宣個幾十包都唔知邊啲secret pack好
Dl黃金包啱啱課完 個到走3輪執幾張泛用既錢依邊d 手坑都x 3曬
基deck 個1500石蝕到
我買左魔師個副
四水罩,衣袖灰流
其實如果唔係賭錢魔術手做乜撚
你cap screen 睇睇
不過主流都係個幾副 電腦界 龍輝巧 閃刀gay 鋼鐵戰線咁 直接抽依d 你會玩得爽好多
隻game 如果fun deck 唔洗set 到咁高rare就好

想玩番儀式終焉夫婦副deck入面都好多UR
都係等一排岀app先再玩
連續幾場都俾人1 turn kill
等啲meta deck上曬去先
即要抽神光個pack 抽完神光抽幾張龍輝巧 即又要fun deck 又要主流
實卡比賽,好多魔術手的
網上版先有big data出禁卡表
屌你老母 MTG 爐石 gwent 咩都玩過 黎到呢度完全唔知自己做緊咩
要玩嘅話main差一張hyper rank up,其他都係extra好似人型no99、no38同一萬攻希望皇

星光波係咪冇?好似唔見有書卡
實卡比賽啲獎勵卡好似幾值錢
遊戲王 係咁 d 卡不停連鎖 唔知發生咩事之後lethal左

一係當面係無限count 既煩西deck 應該類似mgt d 水deck
魔術手你強項喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞