點睇Marf姐比完賽之後由天堂跌咗落地獄

284 回覆
867 Like 34 Dislike
有實力喺韓國出咗道啦
使返香港?
香港依家就咁
一味盲撐
搞到呀豬呀狗都做到星

個盲撐風氣好撚嚴重
例子 可以有193 仲有試當真
仲有大把 已經唔洗講

香港玩撚完
我冇笑佢 好支持啊marf
佢係幾有個性、型格
咪係,差唔多每日都keep住上水仲想點,仲要reply親都幾搞笑又會share吓相
剪完個齊陰先再講
香港而家風氣就係咁
乜柒都插 乜柒都嫌 盲踩
歌精舞勁有自己style都可以話呀豬呀狗做明星
咁如果一個19歲咁有talent既人都唔得唔通你老母得咩?香港歌壇根本得呢兩年先百花齊放番,幾耐無試過咁熱鬧?係咪要繼續睇tvb個d?
一句樂壇已死咪就係你呢類人囉on9仔
193係咪有料?
你要極端到拎193做例子無野好講,佢係廢我認,但marf係真係極有料
樓主,我見你係係day fans,想知打殘marf真係對day真係好咩少左一批fans去養隊女團喎,定你覺得day可以吸埋佢啲中女c9 fans?係都芯0似啲啦
人地做到星咪得囉
你理撚得人地去邊度姐
低鳩能
係呀 成個power PUFF girl 咁幾可愛丫
講真唔係muffins 嘅話,真係會因為唔明白而誤解佢

Marf 成日講話要我地留啲時間俾自己,唔可以無左自己

開live 時又成日講叫我哋唔使送禮物俾佢,唔好等佢等到咁夜;巴士廣告個啲又唔好搞,寧願攞啲錢黎做啲有意義嘅野

決賽個時,其實佢求其唱首人地既歌已經夠贏,但佢就自己作左首歌叫 Law of attraction, 首歌就係佢送俾班粉絲嘅禮物,個訊息係啲歌詞度已經傳達左

呢個就係佢同班粉絲嘅相處模式,佢唔會成日係TG傾閒偈賣萌,佢只係想用返自己嘅力量去影響他人(訪問成日講),所以身為muffins 要俾啲空間佢,同時要識為自己打算,唔需要做咁多無謂事情,呢個就係佢想見到嘅野

Marf唱歌好難聽….
由話唔俾同人影相個刻,即刻好有距離感,無咗初初電視睇嗰種feel,但地位名氣又未同呢種距離感相襯到
19歲叫姐?樓主你認真?
叫marf 含多兩碌先再拍YouTube 廣告啦
Ok嘅我都有睇過佢ig live算親民,可能佢真係少用tg
佢好樣衰 仲要成日西面懶型 跳舞又吹大左 見倒都品開胃
標題改返 : 點睇Marf姐比完賽之後由兒登既天堂跌左落地獄
又要紅
其實fans真冇咩必要抬高自己中意果個走去踩其他人姐
大家都係同團有咩謂?
出面對女團攻擊已經唔少啦
真係諗一諗
撚有踩低佢講事實咋喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞