點睇Marf姐比完賽之後由天堂跌咗落地獄

284 回覆
867 Like 34 Dislike
講錯咩?
陳同佳 都係
啲人有講佢個面相學
其實好簡單
之前開POST果D係真係得有睇造星4,所以果期支持既都係佩服佢既performance

依家開POST踩果D大部分係無睇比賽,見女團出左黎先留意,淨係睇個樣就話人點解咁紅拎冠軍
佢比賽後段時其中一集講佢病咗要打開聲針,

後尾一直未斷尾未好返,所以新歌都剩係俾左一段佢唱,

至於玩抖音食富臨,係佢柒咗

但佢唔可以就呢啲事件講啲咩架喇,講又死唔講又死

筒筒年少無知做錯事,

作為Muffin 代佢同大家道歉!

玩抖音同食富臨的確已經反得
好激動咩?我鐘意下下都講你老母臭閪姐
照咁講DAY係25強咁大失誤直頭要OUT添啦
太撚似杜生老婆
Marf係被稱為咁多屆造星最強參賽者喎,點垃圾堆出黎
屌之前做下功課唔好咁易比人駁到
事實係連登真係呢個社區既極少數人, 大環境都係講marf係實至名歸, 無話Day唔好, 只係Marf根本唔係你地講到咩完全冇人理咁, 睇ig followers都係最多囉
算啦連登仔講人垃圾, 現實世界咪又係一條死毒撚最低層
好多人都爆左25/12已經內定左人選
Marf一定要冠軍

25/12 只係一場show
點睇樓主踩低同團其他人捧自己鍾意嗰個
所以評判講野機會都唔比費事出事
有乜問題
愈多呢啲post只會間接招引更多人反埋day
因為覺得佢哋踩親自己偶像,仇恨轉向投射咗落day度
所以不嬲話fans言行好影響偶像本身,點會無問題?
其實marf同day根本唔同市場
一個中女市場
一個男性加後生女市場
踩marf唔會捧到day喎,啲中女最多轉追芯0 gao
sorry我係話大部分無睇,我都唔一定要話有睇就要鍾意佢
因為另一班打手出現
人地講緊表演垃唔垃圾
你就講純睇樣
無討論空間啦
西口西面
好易睇厭
有睇造星其實佢唔係西面嗰啲
西面廣告造型姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞