點睇Marf姐比完賽之後由天堂跌咗落地獄

284 回覆
867 Like 34 Dislike
咁咪即係表示佢願意為社會主流睇法
而改變自己嘅生活方式囉
咁仲未夠?

至於富臨,我比賽follow咗佢到而家都未見過,如果佢再po自己食,我幫口好唔好

做藝人真係辛苦,連未出道時候嘅一切都要比大眾用顯微鏡審視,respect
呢隊野嘅定位係乜?
專做廣告代言嘅女團
真係完全唔似19歲
造星頭2rd剪輯剪到佢好突出only
之前狗竇圍爐渣嘛
一出公海見真章

香港人每日返工返學甚至生活都要對住啲閪客、閪上司、閪人……

Marf又成日閪口閪面咁,難得自由時間邊個會鐘意又對住個閪面人
支持佢食炑八?
事實Day係正好多
Marf Final唱到咁撚樣都第一
咁佢講錯嘢係要有啲教訓喎
邊有地獄吖 不如話Marf真係紅咗
連登仔定律 未紅就無限吹奏 到紅就必反

mirror 首新歌型撚到!!!!!
https://lih.kg/2463481

三千正評

Jer-Mirror 新歌mv《狂人日記》
https://lih.kg/2465576

二千正評

MIRROR鞭屍連登會員一十一
https://lih.kg/2519355

一萬正評
連登仔吹奏同踩只係幾個月之間既事
咁多正評無得賴pr啦掛
根本連登就係咁
阿媽話 三白眼嘅人唔好㗎
生有下三白眼的女人嫵媚逼人,自信聰明,優雅有神,女性味道十足,容易吸引異性的關注。不過這類女人一般比較自傲自戀,要求非常高,一般的男人無法滿足她。她們在感情上容易放蕩,不是那種能夠為了情感而改變自己,對于婚姻保持忠誠的人,所以婚姻運勢不佳。此外,這類女人擁有非常強烈的嫉妒心理,內心即使沒有什么壞心思,但是表面上給人的感覺卻是難以接近的。她們對于事情的處理方法,有很大的一部分和正常人的想法不同,不會看顏色。

一個字講晒:淫
兩個字講晒:淫邪
同payme乞衣一齊
又中意polly呢d西女人

扣曬分
對佢無反感嘅
無料到?逢紅必反!

黑材料?你如獲至寶!

覆呢兩句viutv pr輕鬆收錢
嫵媚同優雅
望下佢d 廣告同ig 人數先講野啦
你依三個post都係鏡出道2年半先叫少少平反
重要係未夠24小時之後繼續再反過
唔覺 有睇曬造星邊個唔服佢 99強嗰陣個個都垃圾到強尼都講出口。 而marf係其中一個睇到有星嘅感覺 ivycandy嗰陣都係純粹靚 表演到係垃圾級
Marf 喺垃圾堆出嚟
就算出咗道
都無變佢係垃圾嘅事實

我就純睇樣嘅 老老豆豆 仲衰過winka
咁撚激動
唔講以為垃圾本人
收咗工仲想人OT?
補水囉
唔明個gao 點解會第二
明明應該係day
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞