入嚟貼吓 人生第一隻手錶 同而家隻錶

142 回覆
25 Like 233 Dislike
我買唔起

送隻黎可以?
咩錶
洗唔洗 1M ?
我人生第一隻錶同樓主一樣 細個好鐘意
佢答唔到你㗎 你明的 張相係咪有iPhone 5影㗎
Pp lange rm jacob & co 我識啊 冇錢買咋嘛 你咁有料可唔可以show晒出嚟 記得加返張會員編號紙唔係我以為你係網圖

左邊第一隻錶
依家戴右邊果兩隻
冇野曬就咪撚post出黎啦
講咁多廢話做咩, 你有咩收藏貼出黎啦, PPAP而家咪又係變暴發戶錶, 你講下你有邊隻先啦
睇你心目中重視d咩啦,好多人覺得奢侈品要威要多人識先最緊要,你同佢講朗格正佢只會話你on9
女士帶tudor運動錶,香港幾少見
但上面個隻靚D
Rolax幾時會crossover下
呢樣真我自己都有2隻,我就真係唔會周圍曬,咪又係錶一隻,呢個世界一山還有一山高,再加上見識過facebook d 撈group......真係俗氣到爆,好撚肉酸,食個早餐又影埋隻錶,等緊巴士又影埋隻錶拎住一大疊cash 去買錶又影。。。真係好嘔心
錶既marketing真係好勁,跑車都話可以代步,人類一大發明
錶呢樣野真係除左睇時間,一無是處
als datograph updown?
嫲嫲隻錶好靚
平嘢黎 買唔起撈唯有買呢啲

史勞比錶我都有,我中學時無錶就一直戴。之後擺左櫃桶十幾年,偶然揾番,換番電,行走正常之餘仲好準時,過左成年時間偏差幾乎無。唔知係咩機芯,但廉價錶黎講個機芯真係好好。

細個時唔知個潛水圈淨係可以單向轉,一直無用。

呢隻錶當係同細路玩時戴嘅錶,又輕又舒服又方便,唔驚撞花撞壞。
第一隻錶係d 鳩屎casio, 而家戴緊apple watch 3.

不過揸住3 個單位, 4 個車位, 有3 部車, 年薪過百萬.

樓主睇得自己隻rolex 咁大呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞