《單身即地獄》宋智雅認著A貨

341 回覆
529 Like 9 Dislike
真係唔明條女紅喺邊 利申冇睇呢套嘢
身邊勁多人有睇話鍾意佢 覺得佢好正
但真心好樣衰喎 化完妝個樣都好奇怪
懷疑根本唔係富二代 人設都係自己整出嚟
好典型嘅韓國整容樣 個樣勁膠
我都識一個有錢auntie以前鍾意去羅湖買a貨
人哋都唔care
上電視都夠膽著假野
上電視又點同呀
咁撚樣衰都話正
burberry就算啦
根本佢地都覺得用咁錢買名牌係On9
但社會需要先要買
回應下
Follow 錯 平時睇開哩兩件韓妹食嘢仲多人睇,咁咪仲紅?
你冇睇套野評論唔到咁多
雷點 乜撚野支那話黎
死穴就死穴啦
唐氏同學會?
個樣姐,佢可能係入面班女最貼地果個
佢一著靚過正貨多多聲
講其他野轉移視線
你真係好撚柒
認真唔明呢條女 邊到靚
整完容都係咁 個口成個血盤大口咁 一笑起上黎柒到一個點
佢都係上完節目先紅 未上「單身」之前你問心 你有留意佢?????

呀豬呀狗都話自己紅 跳出個井之後有撚人識佢咩
你follow左抄片狗囉傻閪
叫做曾經喺最撚賺錢,亂鳩請人嘅90年代做過吓

你無錯,的確唔止LuThai一間大陸閪公司,世界各地都有唔同嘅料廠,而Trade War ban 鳩埋新彊棉之後,應該好多以前嘅中小型廠會食返個market share

不過你要記得,俾過貨拎大貨係2回事
幾年前大陸仲係世界工廠,d 傻鳩大陸閪任勞任怨,OT唔洗俾錢又可以隨便炒,接近無限嘅生產力
換黎嘅就係以量制勝。

咁當個supply 多到仆街時,d 貨唔通掉落堆田區? 最大果幾間廠 (包括香港有上市,同埋上完又退果間傻閪公司) 都係改一改小小野又回收再出街,就算係成本價都起碼回本,呢個先係最大A 貨來源

一間制衣廠,如果d 布係你買就更易做A貨,因為錢就俾左,出貨量係你自己控制得d 布剪得好唔好。做得好嘅廠,同一lot布係可以射多1-2% 嘅衫出嚟。

如果d 布係個客提供 (某d名牌公司都係,不過大部分都唔係), 佢地就通常都預計到個出貨量,無乜得走雞但唔代表完全無buffer。雖然,呢d buffer 99%間名牌公司會會硬食,係呢行嘅common agreement嚟。

講返上面,2019年突然全世界跟美國ban 鳩曬新彊棉,2020武肺又斷鳩曬物流,D 存貨點算?講緊係d 大公司全部唔肯要貨,唔俾錢,什至chapter11 等你d 大陸閪自己硬食

咁呢堆野又點算呢
所以咪括撚咗囉
咁套野入面,算係突出嘅
論整容有個矮妹成個夏子涓硬膠版咁仲誇張

成套入面,一個清純高妹,一個智雅叫睇得下
其他都係得啖笑
無追重衝出黎柒
平時英文講最多果個比你吹到唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞