《單身即地獄》宋智雅認著A貨

341 回覆
529 Like 9 Dislike
女人對返女人真係特別小氣
以為呀豬呀狗著哂名牌上身就扮到上等人?
未俾人踢爆之前幾多女當佢神咁拜男女都鐘意佢
你班人個陣咪又係睇唔出係假野
事實佢係carry到成身名牌
而家先棒打落水狗核唔核突d
話其他人都仲可信d 以前李尚敏爆響口話佢同jisoo老豆係舊識
我以前都係咁諗...
咁都抽到公屋...
洗唔洗啊
班支那賤種真係煩撚過狗
世界各地嘅文化就係互相影響㗎啦 邊會確確切切知道起源係邊到 又係點衍生
郁下就話人哋「偷文化」
習種最撚應該效法秦始皇挖個大坑活埋班生番還人類社會一個清靜
佢哋文化自卑,咩都話人偷,咩都要話係自己嘅
洗唔洗做到咁呀
認哥嚟套野仲紅咩
咁cheap
其實智雅同佢冇咩交集
洗唔洗驚到咁
本身以為佢套野係too hot to handle 韓國版點知都只係姣嚟姣去所以冇追 點知突然間個feed係咁彈佢出嚟已經勁反感
完全唔明點解d人會吹奏佢 個樣又假又冇氣質
哦 以為係做牛郎果個 我淨係睇左2集 見到條女咁假都咁多仔追 我放棄左睇
呃你做乜
去過泰國做野,落廠睇
d 乜撚恤衫西褲全部同一條生產線出
唯一唔同就係最後痴label 果吓

名牌大廠唔同嘅野,佢地個QC 嚴好撚多
愈雞嘅牌子QC 就愈差
JJ Market 好多都係執d 人地QC 走嘅次貨,mit 走個牌就拎出去賣

唔識唔緊要,唔好亂up 仲要大大聲
其實真心戇鳩
你同我理解既完全掉轉wo
建議你睇吓嚟個Channel
https://youtu.be/qDlWJfsFEvQ
呢個世界係D支那生番同nigga咁自卑
我諗個point 係

就咁擺件衫喺度,全世界99.99% 人都唔會知真假
你話2件放埋一齊對比就可能大部分人都分到
但出到街,無可能拎張圖行去人地對奶果度對比

即係話,fashion 根本戇鳩 仲撚易抄過nft 但都唔叫scam
走吧,小狗
全世界嘅衫,原材料(即係布料)都係主要來自一間叫魯泰嘅大陸紡織公司

布料嘅設計同織法,主要都係由呢間大陸閪公司研究同manufacture

一個名牌可以用嘅布,JJ Market 都可以簡,而且真係好撚平
fabric 公司 (即係出布料)賺嘅margin 講緊只係2-3%
manufacture 公司 (即係拼埋d 布變成衫) 賺嘅更少,講緊真係1-2%
manufacturing 公司亦可以喺布料上落藥水/化學質加工,令到d 衫無咁易皺。

大牌同jj market 嘅分別係,大牌多QC,同埋會賣貴你幾百倍,that's it.
的確係咁
唔好以為大牌就真係有咩特別招數啦
件件衫褲都係咁車出黎
不論係trade war 前嘅大陸閪廠,定係trade war 後嘅SEA 廠,全部都係一班窮鬼工人用同一部sewing machine 屌出嚟
不能容忍
要迫佢係鏡頭面前逐件除落嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞