《單身即地獄》宋智雅認著A貨

341 回覆
529 Like 9 Dislike
Trimage,好似好多出名嘅明星都係住喺嗰度
奶共 唔係唔有淘寶貨呀?
個樣咁膠咁A貨
搵個醫生都唔方出名
但最近一定係中國人起鋼在先 韓服事件 泡菜事件 仲有最近個韓團中國人單野都係d中國發癲了交嗌
好似一開始件衫jennie 都有
佢想抄先著
雪姨
係囉
明明無乜韓國人覺得
比d支那新聞洗腦
人間鯰魚咪又係吹出嚟
不過人哋吹咗幾年吹係做咗人哋品牌大使咁解
好醜樣嗰樣好似魚
果個唔係Jennie 咩
Jennie呀媽係CJ股東
由頭到尾都唔明鯰魚靚係邊
有錢人都會著假野
佢都唔係有錢人出身
VCA真係貴到仆街
布料本身:$0.5 一尺
佢之前上節目講過話其實自己係小康之家,不過嗰陣大家都吹奏佢係有錢女
其實啲韓國牌子好似幾鍾意惡搞名牌
所以都多人著
但佢依家紅得咁快 又話想開自己brand但唔尊重品牌同設計師
俾人爆單咁嘅嘢出嚟咪個個食住上鬧埋一份
連拎紙袋都一要用chanel
你都識話qc唔同同執人唔要既野去賣啦…
我當你係做qa或者qc底,你應該會知大brand對個車間都有要求,我都有去個朋友既廠睇,雖然就唔係你講個間,但人地大brand車衫standard都唔一樣,車完會掛係dummy俾佢縮返,淨係呢點當你同一間廠出都唔會個個brand有時間有金錢俾佢咁做
睇埋呢個就知你都似係廠底...其實又唔係真係全部都係大陸個間野出既,例如有間係日本都成幾百年歷史既叫Hosoo都俾過貨LV, chanel, Dior
由其是chanel,佢地會有衫連塊布都自己設計自己織,我都好有信心佢d貨唔會有你講個種流入jj market既情況,而你講個種大牌都似係kate spade tory burch之流,明顯地唔係智雅而家仿緊個炸真tier 1 brand
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞