比男朋友打過嘅入黎分享下

112 回覆
4 Like 19 Dislike
試過比佢捉住推出房 唔算打但接受唔到
同埋比佢一野推落床
仲唔分手
自己攞黎
有毒撚唔簡 去簡mk仔

係囉,我都覺得簡撚錯左

認真
其實一齊之前睇唔睇得出邊啲男人會打女人
個個都好男人咁款
我女朋友俾EX打過
勸過佢好多次走都唔聽
有一次見到佢俾個男人推跌
佢崩潰哂咁喊住求EX原諒死都唔肯走
但佢叫我走
再企喺度會令人誤會係奸夫
我一走就好後悔
驚佢會俾人打死

利申:當時係佢地嘅朋友
我同我老婆打交次次都博老命打
有次打到要入廠要上差館
而家都仲好恩愛
我真心覺得係睇人,有啲人打一下記一世,我地打完就無野
我女朋友俾EX打過
勸過佢好多次走都唔聽
但佢叫我走
我一走就好後悔
驚佢會俾人打死

條女係m
男人打男人
真漢子的決鬥
我女朋友俾EX打過
勸過佢好多次走都唔聽
但佢叫我走
我一走就好後悔
驚佢會俾人打死

你女友個時咁做都情有可原既
個EX咁癲 佢唔想連累埋你啫
希望你同女友可以一直幸福落去
成日比男友鍊頸,窒息透唔到氣
佢痴線架

點打成咁
唔撚明點解依啲男人仲會有女朋友 我想搵個女朋友返黎疼下都冇阿屌

絲打冇波
好恐怖 拍得一時都過唔到世
我女朋友俾EX打過
勸過佢好多次走都唔聽
但佢叫我走
我一走就好後悔
驚佢會俾人打死

你女友個時咁做都情有可原既
個EX咁癲 佢唔想連累埋你啫
希望你同女友可以一直幸福落去

我會努力
女既打男就得
男打女就唔撚得
你玩埋佢啦

屌你老母點撚解女打男得 含撚啦臭雞

反女反到傻撚左?
女人有幾何會大力得過男人?
如果條仔俾人打係自己選擇唔還手 唔係還唔到手

一句話 係咪地球上所有女人都細力過所有男人?你答我
試過比佢打腫左隻眼 腫到雞蛋咁
比啊媽知道左 嗰時仲唔捨得分手
以為佢真係會改 點知下次又嘈嗰時又打我

你阿媽一定好撚傷心
佢會咬我同跟我
女既打男就得
男打女就唔撚得
你玩埋佢啦

屌你老母點撚解女打男得 含撚啦臭雞

反女反到傻撚左?
女人有幾何會大力得過男人?
如果條仔俾人打係自己選擇唔還手 唔係還唔到手

一句話 係咪地球上所有女人都細力過所有男人?你答我

正常情侶配搭既話 係
男性同女性既身體構造唔同
男性天生既肌肉量係大過女性好多
普遍都起碼差1.5倍 講緊係
無做運動既男vs女/有做運動既男vs女 咁樣比較
日活d既例子eg.女性皮膚滑 其實都係因為女人皮下脂肪多

Testosterone(男性既sex hormone)係促進肌肉成長
同埋提升爆發力既重要因素
雖然女性身體都會制造少少既 但同男性比係相差10幾倍
做運動都可以促使testosterone既分泌
但只限男性 女性做完運動testosterone濃度都係差唔多
當然仲有其他因素影響 女人練肌肉既難度實際上唔會差10幾倍
但呢個都係一個好重要既差異

如果有兩個一樣身體一樣體重既男女
兩者係無利器/無接受過搏擊訓練之下
唔留力咁打交 女人都係無可能打得嬴
好可能男方爆seed出拳個下 個女仔已經比佢打懵左

正常情侶配搭通常都係男仔高d重d
如果男方有時會踢下波打下籃球
而女方真係唔點做運動既話(香港女仔普遍問題)
真係打起上黎 男友既唔就住你既話
你勝算真係非常低
如果個配搭係 肥婆vs瘦仔
有做gym既李亞男vs無做gym既王祖藍咁極端既另計

正常配搭出盡力打 都係打唔過女友
應該有兩個原因
佢老豆係the rock + 飲奶粉大
你條女有J
後者可能性大d 建議你除褲檢查下

男打女定女打男都唔鼓吹
但男人動真格打女人
女人還唔到手只能硬食係事實

利申 大學讀呢d 未畢業
唔係男朋友既ex: 由大力捉住 推牆 一野推你落鐵閘 叉撚住你
演變到打交 打撚到 我又come佢咬佢踢番佢
捉住我隻手 我唔肯行 就係地下拖住黎行
叫哂救命 想上的士走佬 dc9唔肯開門 覺得搞事
最後比條仔捉到 又拖出去打
打到仆街都冇人幫我 證明香港人係好冷血

之後有次頂唔順 我報警拉左佢 我全身傷痕
條撚樣唔打人個陣都幾好 好愛我 愛到痴線所以要打我

現任對我好好 好錫我 BB I LOVE U
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞