比男朋友打過嘅入黎分享下

112 回覆
4 Like 19 Dislike
想知係咪好多男人會打自己條女!
對於我黎講打打唔除左一巴巴之外,佢發親脾氣就捉到我隻手紅曬勁痛個d都係,有時會比佢捉到瘀左
我係覺得唔理事情邊個岩人錯,一郁手就錯曬!
大家睇錯男人打女朋友
分手啦
愛惜自己
分手啦

依家好左啦,佢發脾氣控制唔到會自己走,最勁個次係叉頸,仲要佢都算幾大隻,成個抱起我再拋落地
躁狂 走啦 遲早傷
請善用起底功能
我條仔就係
打過一次,發脾氣都係好大力捉住人個隻
成日都會瘀,嗌親交都會周身痛
點解你咁都仲忍到你男友
自己攞黎
有毒撚唔簡 去簡mk仔
點解你咁都仲忍到你男友

因為覺得佢係咁,同時佢都有慢慢改,以前你本住佢會慢嘅信念忍佢,同埋一齊左好耐
分手啦

依家好左啦,佢發脾氣控制唔到會自己走,最勁個次係叉頸,仲要佢都算幾大隻,成個抱起我再拋落地

咁都忍到 你m?
我條仔就係
打過一次,發脾氣都係好大力捉住人個隻
成日都會瘀,嗌親交都會周身痛

我都係,其實我真係唔明點解可以咁做,勁嬲都唔應該啦下話
點解你咁都仲忍到你男友

因為覺得佢係咁,同時佢都有慢慢改,以前你本住佢會慢嘅信念忍佢,同埋一齊左好耐

都on9 第一次打你既時候就應該好分手啦
點解你咁都仲忍到你男友

以前本住佢會變嘅信念忍😂
段關係唔會維持得耐
有幸俾你結婚 到時咪要拎把刀斬你
分手啦

咁都忍到 你m?

Arbo
自己攞黎
有毒撚唔簡 去簡mk仔

係囉,我都覺得簡撚錯左
女人發起皮氣上都係會打男人
你唔分手只可以講一個願打一個願捱
女既打男就得
男打女就唔撚得
你玩埋佢啦

我都試過比佢捉到隻手勁多瘀傷,去做facial人地問我做咩咁,我都話跌親,講出黎唸一唸都覺得勁心酸,個美容師仲話:哇,我以為你比人家暴咁似比人捉瘀,心即刻酸一酸
女人發起皮氣上都係會打男人
你唔分手只可以講一個願打一個願捱

有道理!
女既打男就得
男打女就唔撚得
你玩埋佢啦

女人有幾痛牙,佢地下下唔係瘀就腫

我都試過比佢捉到隻手勁多瘀傷,去做facial人地問我做咩咁,我都話跌親,講出黎唸一唸都覺得勁心酸,個美容師仲話:哇,我以為你比人家暴咁似比人捉瘀,心即刻酸一酸

果陣打完我佢攬住我喊係咁講對唔住
比佢哄左3日我原諒左佢 見佢喊到咁 心軟唔忍心
件事之後發生左一個月之後我就生日
點知佢咩都無表示 果刻我都知自己簡錯人
無耐就分左手了
發脾氣控制唔到自己
呢個係我聽過最撚on9理由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞