比男朋友打過嘅入黎分享下

112 回覆
4 Like 19 Dislike
女既打男就得
男打女就唔撚得
你玩埋佢啦

女人有幾痛牙,佢地下下唔係瘀就腫

牙你老母 死返去5p啦
我條仔就係
打過一次,發脾氣都係好大力捉住人個隻
成日都會瘀,嗌親交都會周身痛

我都係,其實我真係唔明點解可以咁做,勁嬲都唔應該啦下話

我知個個都叫快d分手,但係打人件事過咗好耐,根本冇一個啱嘅時機講分手
因為如果冇嘢,對方又對你幾好,只可以講係當初做錯決定
段關係唔會維持得耐
有幸俾你結婚 到時咪要拎把刀斬你

以前都有覺得結左婚仲慘想走都走唔到,不過佢有慢慢變嘅,依家唔會再整親我,佢嬲到自己控制唔到親會走,佢冷靜完再搵番我

我都試過比佢捉到隻手勁多瘀傷,去做facial人地問我做咩咁,我都話跌親,講出黎唸一唸都覺得勁心酸,個美容師仲話:哇,我以為你比人家暴咁似比人捉瘀,心即刻酸一酸

果陣打完我佢攬住我喊係咁講對唔住
比佢哄左3日我原諒左佢 見佢喊到咁 心軟唔忍心
件事之後發生左一個月之後我就生日
點知佢咩都無表示 果刻我都知自己簡錯人
無耐就分左手了

佢都係,仲跪低就咁喊就咁講對喊住,之後又心軟原諒左佢
唔知你係咪假膠
但捨得打你既男人愛你極有限
唔知你係咪假膠

岩牙!我都係咁覺得嫁,但佢唔發脾氣個陣又勁愛你,勁就你勁保護你
試過係佢發脾氣掟野之後想走開但撞到我
我成個失重心跌低左撞到個櫃
佢驚到不得了 以後都唔敢發咁大脾氣
唔知你係咪假膠

岩牙!我都係咁覺得嫁,但佢唔發脾氣個陣又勁愛你,勁就你勁保護你

所以有時覺得佢兩面人,都勁恐怖,以前發起脾氣試黎好似想食左你咁,眼神都嚇死人
試過係佢發脾氣掟野之後想走開但撞到我
我成個失重心跌低左撞到個櫃
佢驚到不得了 以後都唔敢發咁大脾氣

咁都算意外姐,唔係真係想整親你👍🏻咁咪好囉
女既打男就得
男打女就唔撚得
你玩埋佢啦

女人有幾痛牙,佢地下下唔係瘀就腫

牙你老母 死返去5p啦

起碼我冇打佢,有d女打關我撚事咩🙄我又冇話女打男就岩
我ex都係咁 郁手仲要覺得自己冇問題
最後頂唔順比佢呼呼喝喝分左手
會打女人嘅男人真唔要得
其他點好都冇用
幻想唔到情侶會郁手打對方
肯定兩個都係癲既
佢話我唔冷靜 連刮左我十幾巴 第日連個嘴都合唔埋
跟住次次鬧交都淨係識走 我唔比佢走 佢勁大力推我 跟住又刮我 刮到我左邊耳仔突然勁痛 聽唔到野 佢先驚過黎攬番我 佢次次都話係我唔冷靜所以先打我+衝動
加埋大約三次 仍然好愛佢
女人咁垃圾 唔打唔會長大
上次比女朋友咬,好痛
俾女朋友打就有
上次俾佢禁我電話發現我同第二條女上床
兜巴星埋嚟 痴撚線以為自己係邊個
我屌閪要通知佢?
跟住次次鬧交都淨係識走 我唔比佢走 佢勁大力推我 跟住又刮我 刮到我左邊耳仔突然勁痛 聽唔到野 佢先驚過黎攬番我 佢次次都話係我唔冷靜所以先打我+衝動

一個願打一個願挨
但咁都忍得落 你就係下一個家暴受害者
女人唔打唔撚聽教

仲未分
痴線點解咁多人俾男朋友打都仲可以唔分手
我男朋友試過因爲啲勁小嘅事發脾氣掟爛我啲野 (仲要係一樣我好鐘意好珍惜嘅野 ) 我都諗咗好耐分唔分 覺得佢個人有暴力傾向好恐怖
最後我同自己講起碼佢唔係郁手打我先原諒佢
如果佢打我我真係頭也不回係咁先
仲留低咁戇鳩
你地個男朋友係老納來?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞