[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (99)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
吓 嗰時佢成日抽政府水 錢面前唔通立場都可以轉?
佢係d片入面都時不時抽下水 show下自己係黃
可能真係黃既 只不過係金錢面前咪身體卻很誠實lor
有錢賺就咩都唔理 好撚肉酸 真係唔再支持了
個客拎隻錶上嚟寄賣
唔通佢同人哋講通城不了咩

不過佢而家幾乎個個post都係寄賣
條條片都講兩分幾鐘宣傳佢寄賣服務
我都unfollow晒
可以唔寫「通城限量版」,分分鐘係通城俾貨佢地賣當宣傳
一早冇左唔是咩
支持百花齊放
其實分開兩個channal
J錶還J錶
賣錶還賣錶
間唔使宣傳下都冇咁反感
一做起即刻露底真係好肉酸
SBGA375?
如果44GS有black dial spring drive就好,藍面始終驚唔襟睇
一樣賣錶,watchfinder 同terry sir 就冇咁露骨 都係個人taste問題,佢而家將個channel變咗宣傳易 講咩「J錶」真係好尷,係又J唔係又J,宣傳易J乜鳩,有浸leung味
佢地如果機芯QC再捉緊D就完美
lume (cum) shot
本身個channel條路線都唔係賣錶
格硬開個live美其名J錶實質帶貨
依方面14樓撈雖然都做緊同一樣野(開舖)
但係人地起碼冇做得咁肉酸先
睇黎大家對mwc都有唔少睇法
我就唔講咁多了,只可以話以撐德系黎講佢都行得幾前下

前排armoury 聯同moser 出左隻total eclipse
睇完實物之後硬係覺得差d 野咁(唔計佢個癲價,雖然應該都照炒)

閒時諗左下,覺得可能同佢d hands 有關,拎出黎9up下

我拎左moser同breguet 5177, vc1921嘅close up shot 比
個人覺得係個breguet hand moser 做得冇咁好
1921隻hand係有少少shape, 中間粗d, 到圓圈嗰part收細返,有種流線型嘅感覺
Breguet 5177冇特别收細,但圓圈嗰度係前輕後重, 有少少direction 向前咁,睇落都順眼同有細緻感
Moser 係直屌,圓圈前少少,但遠睇都係似正中間咁。再者佢個圓圈擺好出,而個頭又唔收得尖。
當然moser本身唔係好dressy 嘅品牌,但用breguet hand 又粗粗地感覺不太好
望落好似冇乜分別,zoom 埋先發現嗰少少唔同已經令到個成隻錶呢感覺差好遠
大家點睇個breguet hand design?

利申:her nose top big, 俾我買到呢隻free cash 都一定會要
謝分享
仲有某啲國家係做嘢穩陣啲嘅,有啲就出名求其
想問一下omega AD 買會唔會有折
想入手首隻
支持高質分享
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞