G502 Lightspeed 定 G PRO X Superlight

77 回覆
15 Like 106 Dislike
G502 Lightspeed
G PRO X Superlight

有其他推薦都歡迎
g703
g pro x superlight只係為左銷量出嘅產品
睇手感要去試
兩隻都有用過
本身用G502 貪佢手形好揸 同有得加重有手感
但後尾佢拇指個握位同旁邊舊膠老化
之後轉左 superlight 好輕好舒服 隻手無咁易攰
依家長用superlight
點解咁講
平時無留意唔太熟
睇落G703都幾靚仔

本身用開G502, 幾鐘意佢手型同幾舒服, 一出用到依家入左手先打柴
G PRO X 其實貪佢夠輕身, 同有白色
入左水
g pro x superlight個殼係對稱mouse 但佢為左輕就削左右邊兩粒掣 姐係佢係一隻對稱模嘅右手mouse 勁on9
G502 Lightspeed
G703
學到野Thanks
我都係見佢賣點係輕身先考慮佢
不過未用過咁對稱既mouse
去試下手感 我用落覺得好好用 係比較貴
不過最好唔好買白色 貪佢易污糟咩
跟番全set電腦keyboard銀色白色
可能會幫佢整層蠟上佢同噴銀旁邊2粒制
用緊502 覺得佢太多制用唔着例如我手指公唔長 㩒唔實手指公前面粒制
大部份人都係用右手都係事實 為左你打多個模好唔好
我唔介意架
佢為左輕將隻對稱鼠削走右邊兩個掣
左手咪一樣用唔到
為駁而駁
畫公仔唔使畫出腸啦
即係左手用家無人權呀 返去用G PRO WIRELESS啦
我右手揸mouse
駛乜要用返logitech d垃圾模?
superlight好撚爽
superlight好撚爽 +1
個陣為左cs壓槍買,用完易壓勁多
完全唔知superlight有咩吸引值賣1100-1200蚊 智商稅黎
logitech就係等d人為左輕買superlight先唔將603/703個模做輕量化
長期使用點都係502/603/703呢d人體工學shape先舒服
窮撚好嘈 走啦 502 903 master3 gpxs我都有 你買齊哂番黎試先鳩噏啦
用完superlight用唔番G502, 只會覺得G502又重又慢
g502好快double click,之後轉gpro細手唔太好揸,最後轉左model D-
哇 好撚威 話比人聽你logi死忠?
有線到無線ec2 g703 vpu dav2 sabre pro superlight用過哂 咁又點 mouse多就代表見識多?
斜背人體工學mouse就係最好 事實黎
zowie到2021年先做到24段wheel同傘繩線 落後世界幾年
vaxee又剩做有線mouse
呢兩間是旦一間出無線都係用家福音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞