李顯龍弟妹發聲明 對李顯龍領導新加坡失信心

160 回覆
48 Like 2 Dislike
總領事潛左水

佢仲推緊我個陳年北衛星客運廊post呀
願李的國降臨

落李的國降頭
新加坡好似apple冇左Steve Jobs咁

agger
新加坡係間公司
唔係國家

仲要係家族企業個隻

由新加坡財政部100%控股嘅投資公司--淡馬錫
係由李顯龍老婆何晶做行政總裁

老婆如果唔搵錢俾老公駛,PAP點樣響大選前密密幫D組屋換LIFT同UPGRADE熟食中心先
佢兩弟妹facebook好多花生食
佢兩弟妹facebook好多花生食

SG GOV會唔會封fb架
真文學院毒男不願面對
真文學院毒男不願面對

基因問題姐
喂幾時出嚟呀
文學院
權力
花生!!!
華人果種世襲制專政

奶野係必然

秦無二世呀
總領事肯出嚟回答問題未

李光耀1990年退休,之後俾吳作棟做總理咗14年之後2004年先俾返李顯龍做

所以李顯龍之後夾個攝政王,等個仔再大啲先俾返個位個仔都唔出奇

問題係如果李氏去到某一代生唔到仔
或者 早死 咁就出事嫁嘛

李光耀1990年退休,之後俾吳作棟做總理咗14年之後2004年先俾返李顯龍做

所以李顯龍之後夾個攝政王,等個仔再大啲先俾返個位個仔都唔出奇

呢個又唔怕,李顯龍有三個仔
大仔生唔到,咪搵二仔啲後代做囉

江戶幕府將軍德川家康有十個仔,要去到第7代嗰時嫡子秀忠一系先絕後要搵其他德川家嘅人去做
總領事潛左水

佢仲推緊我個陳年北衛星客運廊post呀

仲推緊?
快啲出嚟啦
等緊你
新加坡證明獨裁是最佳方法
咁耐都唔見總領事
是否已被肅清
咁耐都唔見總領事
是否已被肅清

冇喇冇喇
咁耐都唔見總領事
是否已被肅清

冇喇冇喇

佢扮睇唔到
諗梗下年好唔好去新加坡旅行

之前19仲吹到有幾優秀

呢個又唔怕,李顯龍有三個仔
大仔生唔到,咪搵二仔啲後代做囉

江戶幕府將軍德川家康有十個仔,要去到第7代嗰時嫡子秀忠一系先絕後要搵其他德川家嘅人去做

有無睇過資料, 李顯龍大仔李毅鵬有白化病
而家傳是第二仔李鴻毅......李鴻毅1987年生, 就算安排都有排等, 要搵多幾個攝政王

李顯龍去到咁上下, 李光耀才安排到佢上...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞