李顯龍弟妹發聲明 對李顯龍領導新加坡失信心

160 回覆
48 Like 2 Dislike
李生玩君主立憲做王室咪算囉

得個名有咩用
人地鍾意真權力
終於
兄弟姐妹互相爭權奪利

一早講左獨裁既危險就係就算有明君都無用,死左之後,仔女垃圾管治都會將國家陪葬。一諗起以前新加坡同事成日巴巴閉以為香港已經死左,唔知道新加坡都係差唔多,抵新加坡人死。

我地咪比住係籠屋度笑鳩啲坡豬 有組屋又如何 他們有言論自由呢

組屋政策其實好多問題,不過無人敢講。
又例如新加坡公積金總黑暗過香港強姦金。有入無出。
星洲炒車

等「新加坡駐連登總領事」真文學院毒男回應

好波
點解新加坡媒體冇報導呢單新聞嘅

CNN: Singapore Prime Minister Lee Hsien Loong publicly denounced by siblings
http://www.cnn.com/2017/06/14/asia/singapore-lee-kuan-yew-children-no-confidence-lee-hsien-loong/index.html

官媒Channel NewsAsia: PM Lee denies claims made by siblings
http://www.channelnewsasia.com/news/singapore/pm-lee-denies-claims-made-by-siblings-8944026
兄弟姐妹互相爭權奪利

一早講左獨裁既危險就係就算有明君都無用,死左之後,仔女垃圾管治都會將國家陪葬。一諗起以前新加坡同事成日巴巴閉以為香港已經死左,唔知道新加坡都係差唔多,抵新加坡人死。

香港仲叫做有人屌政府丫
新加坡呢?
以前去啲19遊學團聽到啲導遊讚到佢天上有地下無嗰下,真係嚇撚死
俾著其他人咁講實又告人誹謗,今次係細佬妹做佢,李顯龍一告佢2個就乜嘢都爆晒出嚟。而且始終華人社會,對於同親人打官司觀感一定唔好,佢個形象就玩完
俾著其他人咁講實又告人誹謗,今次係細佬妹做佢,李顯龍一告佢2個就乜嘢都爆晒出嚟。而且始終華人社會,對於同親人打官司觀感一定唔好,佢個形象就玩完

我諗佢兩個細佬妹已經括左出去
獨裁始終會出事
支那狗 幾千年都講左咩問題

就算有所謂明君(雖然大多都係吹出來)
甚至漢文帝,宋仁宗,明孝宗 所謂三代之後仁主

都確保唔到繼承者問題
兄弟姐妹互相爭權奪利

香港仲叫做有人屌政府丫
新加坡呢?
以前去啲19遊學團聽到啲導遊讚到佢天上有地下無嗰下,真係嚇撚死

amos yee屌李光耀獨裁,新加坡d出名youtuber個個拍片罵,你就睇得出,新加坡年青一代衣著打扮,流行文化喜好同世界其他地方包括香港無大分別,但政治睇法保守同香港60 70歲阿伯無分別。

香港人因為敢反抗敢罵政府先頂住20年先開始赤化,新加坡人就好似政治幼稚園級數,做慣圈養寵物,抵死。
沈sir話佢先係下個

沈sir話佢先係下個

連登仔最憎既蝻

開始黎料了

利益權力當前,親情入垃圾
繼續家族橫行星洲,淡馬錫洗錢
民主有咩用?
好簡單,新加坡20年內一定收皮,温室中長大同受奴化教育大嘅人根本冇可能管到其它人,可以推算到喺可見將來,新加坡好有可能青黃不接

留名待笑

領事仲未出現嘅
兄弟姐妹互相爭權奪利

我地咪比住係籠屋度笑鳩啲坡豬 有組屋又如何 他們有言論自由呢

身家分得唔勻

留名待笑

領事仲未出現嘅

可能探聽緊應該跟邊邊
沈sir話佢先係下個

連登仔最憎既蝻

人民行動黨蝻化
有報

李玮玲李显扬就李光耀故居分歧发表声明 李显龙总理否认指责
http://www.channel8news.sg/news8/singapore/20170614-sg-oxley/3741462.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞