李顯龍弟妹發聲明 對李顯龍領導新加坡失信心

160 回覆
48 Like 2 Dislike
講英文既強國人
沈sir話佢先係下個

傀儡黎
同前總理吳作棟一樣
有報

李玮玲李显扬就李光耀故居分歧发表声明 李显龙总理否认指责
http://www.channel8news.sg/news8/singapore/20170614-sg-oxley/3741462.html

避重就輕
分歧遠超家族物業方面,而且質疑大阿哥領導新加坡嘅能力
而且個標題係突顯李顯龍否認指控,係典型隱惡揚善做法
兄弟姐妹互相爭權奪利

一早講左獨裁既危險就係就算有明君都無用,死左之後,仔女垃圾管治都會將國家陪葬。一諗起以前新加坡同事成日巴巴閉以為香港已經死左,唔知道新加坡都係差唔多,抵新加坡人死。

香港仲叫做有人屌政府丫
新加坡呢?
以前去啲19遊學團聽到啲導遊讚到佢天上有地下無嗰下,真係嚇撚死

amos yee屌李光耀獨裁,新加坡d出名youtuber個個拍片罵,你就睇得出,新加坡年青一代衣著打扮,流行文化喜好同世界其他地方包括香港無大分別,但政治睇法保守同香港60 70歲阿伯無分別。

香港人因為敢反抗敢罵政府先頂住20年先開始赤化,新加坡人就好似政治幼稚園級數,做慣圈養寵物,抵死。

邊有得比
新加坡係本土政權 周邊國家都想sg死
支持自己國家有咩問題
好似港燦無論邊個上位都俾人批鬥完再分裂再反檯 一世都立唔到個似樣嘅國家
沈sir話佢先係下個

傀儡黎
同前總理吳作棟一樣

Eternal Prime Minister 李光耀
Seniorest Minister 吳作棟
Senior Minister 李顯龍
Minister Mentor 尚慕根
Prime Minister 李鴻毅
兄弟姐妹互相爭權奪利

一早講左獨裁既危險就係就算有明君都無用,死左之後,仔女垃圾管治都會將國家陪葬。一諗起以前新加坡同事成日巴巴閉以為香港已經死左,唔知道新加坡都係差唔多,抵新加坡人死。

香港仲叫做有人屌政府丫
新加坡呢?
以前去啲19遊學團聽到啲導遊讚到佢天上有地下無嗰下,真係嚇撚死

amos yee屌李光耀獨裁,新加坡d出名youtuber個個拍片罵,你就睇得出,新加坡年青一代衣著打扮,流行文化喜好同世界其他地方包括香港無大分別,但政治睇法保守同香港60 70歲阿伯無分別。

香港人因為敢反抗敢罵政府先頂住20年先開始赤化,新加坡人就好似政治幼稚園級數,做慣圈養寵物,抵死。

邊有得比
支持自己國家有咩問題
好似港燦無論邊個上位都俾人批鬥完再分裂再反檯 一世都立唔到個似樣嘅國家

呢句嘢同強國成日講“XX亡我之心不死”一鳩樣
兄弟姐妹互相爭權奪利

香港仲叫做有人屌政府丫
新加坡呢?

邊有得比
支持自己國家有咩問題

呢句嘢同強國成日講“XX亡我之心不死”一鳩樣

好似香港成日都覺得中國想佢死囉可
唔獨裁 華人社會會出事嫁
睇呢d爭權奪利好睇過tvb膠劇
李顯龍快d效法金仔
無毒不丈夫,無情最是帝王家
係時候搞掂細佬夫婦咁多嘢想奪權啫
先下手為強,搞場交通事故
細佬兩夫婦卒
搞喪禮又可以流下鱷魚淚
最樣衰係打完TPP飛機
華麗轉身去奶共
睇呢d爭權奪利好睇過tvb膠劇
李顯龍快d效法金仔
無毒不丈夫,無情最是帝王家
係時候搞掂細佬夫婦咁多嘢想奪權啫
先下手為強,搞場交通事故
細佬兩夫婦卒
搞喪禮又可以流下鱷魚淚

食吓花生先
最樣衰係打完TPP飛機
華麗轉身去奶共

新加坡有奶便是娘喇
依家內部李家玩緊權力遊戲
分分鐘好睇過九王奪嫡
兄弟姐妹互相爭權奪利

香港仲叫做有人屌政府丫
新加坡呢?

邊有得比
支持自己國家有咩問題

支持國家同維護獨裁原來係同一樣野
坡狗
召喚真文學院毒男
星洲炒車

召喚真文學院毒男

快啲出嚟接受質詢
坡豬與行動黨死忠傾巢而出批鬥李氏弟妹
而家就等一個新加坡李登輝
雜種咪又係想學新加坡
咁你死左都咁多人讚又係幾吸引既
細佬想上位
細佬想上位

大家同一個老豆老母生, 大佬已經安排自己仔準備接班, 咁同以前皇帝有咩分別

個國家係姓李嗰喎,有咩唔得?
細佬想上位

大家同一個老豆老母生, 大佬已經安排自己仔準備接班, 咁同以前皇帝有咩分別

個國家係姓李嗰喎,有咩唔得?

咁嘅概念就應該由得北韓啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞