有冇住Manchester嘅朋友 入一入嚟

1001 回覆
37 Like 182 Dislike
我錯
唔應該用city呢個字
其實好多細town乜柒都冇
Sale 都好細,但勁多ALDI, LIDL,都係果句,睇地段富有程度, 但至少未開Poundland
Sale間Poundland因為商場翻新執咗咋 唔關有冇錢事
之後可能有一間類似嘅店舖會開翻
不過某程度上你講得冇錯
用高檔超市做指標係有根有據
有興趣可以search "The Waitrose Effect"
好想帶個大同電飯煲黎
longsight 非我族裔
全部非洲,印巴藉
同埋好雜,不宜長住,除非1打5
第一次聽有人話利苑黃無理解錯嘅話利苑=gonbay, 喺黃藍地圖已經寫明係藍店

至於Jeffery Koo, 我當佢中立撚咁睇喺「和你查」見到嘅都只係好普通嘅statement無立場可言. 至於贊助cctvb隨時一早簽哂約未去到咬死佢因為咁就係藍
非London一個人住其實如果budget可以有£600唔建議sharehouse
大把一房或Studio揀
£500都有但選擇較少
散場試過塞四個字都出唔到條路口
無錯

而家Gonbay 係藍,但之前的確係俾英國黃藍地圖標做黃。

而於Jeffery Koo,就係點睇都唔係黃,但一直又講自己俾黃報訪問/又話做好多好人好事。目的係想你將佢當係黃店咁,我覺得都好有問題。TVB 度係贊助名單,佢初回應係” 我唔知”,之後再回應係TVB 無佢許可下用佢個名。

呢啲我覺得要小心留意吓,做生意還做生意,唔係黃唔好話自己黃。
交呢類嘢先儲到credit score喎巴打
相見好同住難呀巴打
真心建議自住
可以租furnished flat
你喺英國成世唔供樓咪唔洗諗credit score
有好撚多香港土豪full pay買樓
最撚憎
朋友要時間儲架巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞