生暗瘡去到咩程度先要食a酸?

167 回覆
7 Like 28 Dislike
冇啦 試過哂醫生抗生素又外用a酸 費事再搞又哂錢又冇效可能仲生得勁d添 所以諗住試次a酸睇下有冇效 冇咪死心囉 乾果方面有潤膚唔怕既 未聽過有人食完仲嚴重左

上面班友唔係覺得咁樣先要食下話? 呢d叫毀容級 食完都唔知醫唔醫得好
唔係話會嚴重咗 係話到時皮膚乾到又甩皮咀唇又爆拆流血嘅話睇落仲肉酸過你依家皮膚狀況呀
有冇人試過中醫 食左藥仲勁左
成2星期
睇落似有蟲
lm
我塊面完全無事 但下巴生得好勁成個下巴左右兩邊都有 睇咗幾次都係決定食 而家都開始食咗兩個星期
我已開始食 20mg1日 但個醫生話要食成年咁耐仲要第一次成4000蚊連check肝費 你幾錢
如果唔計check肝費 佢連埋d護膚同藥膏加診金成 3000 算幾貴下 睇下下次唔駛其他野淨a酸幾錢先
最尾睇邊間
旺中林x新
準備去搵長陳
你塊面咩情況?嚴重過我?
同你圖二差唔多
我都係20mg/日 個醫生無講食幾耐連埋診金開咗一個月藥就2800$ 計埋check肝應該三千零,過多幾日又要去check多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞