生暗瘡去到咩程度先要食a酸?

167 回覆
7 Like 28 Dislike
本身生到反反覆覆 之前都係食抗生素 係果排控制到冇乜生 但之後一停又keep住幾粒咁生 同埋有紅印留低 未去到爛面程度既 但我想徹底搞掂佢 可以食a酸?
你去專開A酸既醫生度睇
同佢講想食,佢就會開嫁啦
有錢唔通唔賺咩
除非你塊面一粒瘡都冇 咁個醫生覺得你食黎都哂氣先唔會開既姐
想食就食 接受到價錢同副作用就ok
不嬲有睇開間皮膚專科 但之前用抗生素控制 但始終未能斷尾 所以想同佢要求食a酸
去開果間每次診金連抗生素 護膚品 外用酸就大概1600至1800左右 食a酸會唔會貴好多 之前睇好似o牌
皮膚科醫生開
咁得啦 你同佢講 就一定開比你
你唔要求佢唔會主動開
抗生素真係冇乜用 如果你D瘡唔係細菌引起直頭無用
只係專科醫生開A酸比較貴 負擔到就OK啦
20mg 一個月 均價2000內

塊面依家情況 但唔穩定
需要驗血? 我肝本身冇問題 如果真係要佢會即場抽搞埋定要我自己出去驗
好嚴重 快啲食
thx 本人體重65kg左右 要食幾耐到
樓主gay?
食完皮膚會極乾,藥費都貴。你咁輕微食黎做乜?
但佢仲係幾粒幾粒咁生 同埋d舊印仲係到 想試理個終極方法睇下效果
咁撚少唔洗食a酸啦
搽d外用a酸得啦屌
因為一直都有呢個問題 想塊面靚仔d 所以試下最後方案 面乾果到用返潤膚保濕ok掛 依家一直都用緊醫生開既潤膚 暗瘡酸bittle gel
你覺得點解你要食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞