Ian陳卓賢喺叱咤EQ咁低 學咩人做Mirror上弦?

401 回覆
1286 Like 915 Dislike
其實正正係,作為一個星點解下下要啲粉出黎去幫佢所謂澄清解釋點解佢鏡頭前鏡頭後有分別,有追造星嘅人就當然知你講乜啦,但冇睇造星嘅咪會心諗呢條友做乜成日黑面,佢地唔會諗IAN鏡頭前鏡頭後有咩唔同架。唔係要佢賣笑,單純係呢個鏡頭前鏡頭後嘅問題,事實係要檢討。
總有人會睇到 有得做就做啦 睇唔到就唔做咁呢個世界好多嘢做嚟都多餘啦係咪?
笑死, 樓豬啞撚左, 扮睇唔到
就係鐘意佢內斂不造作 你睇返佢訪問佢都係欣賞人付出先 係睇到佢份真誠 可以話佢攰 冇心機咁 但佢絕對唔係冇獎拎而黑面 都唔係唔尊重場合
另外 一個跳舞唔叻既人 要跳舞係要花心機記step 又要記step又要唱歌 表情管理上做得冇咁好其實都合理 點解大家唔係俾鼓勵 硬係要踩人 佢地話自己會更努力 又俾你地串 俾你地笑
討論-ing丫
作為fans見到個po覺得要出聲撥亂反正 就係咁簡單
同樣 其他po討論到其他鏡仔 一樣會提供資訊
街客淨係鍾意以第一印象就去定奪一個人係佢自由
同時係好多人有心機會花時間去留意一粒星從而改觀甚至入坑
咁樣吸到嘅粉應該更珍貴
咁其實真係唔使再討論
你鍾意話佢黑面就可以
其他人擺下相同證據
去俾啲有心了解佢嘅人睇下就唔得
係糾纏落去死撐嘅盲粉
睇live嘅人係未必會上連登睇fans嘅證據
當有10%嘅人會上連登
有5%嘅人睇完會了解
咁係咪等於冇用
呢個世界係小數服從多數
但唔代表小眾唔可以做自己想做嘅嘢
唔係下下每件事都要見到有成果先去做
好心唔好擺下弦坐前排, 黑口黑面穴係好覺眼

樓主個個都踩,個個都話柒架啦
同意你呀,有睇嘅咪會改觀返,咁冇睇嘅,係咪就由佢地覺得IAN係黑開面?其實都對IAN好唔公平

所以咪只限於有心去了解佢嘅人會想知佢多啲,唔了解佢嘅人會唔會想去了解佢呢,又會係另一回事
樓豬死返岀黎未
我男朋友都問點解IAN今年冇晒聲氣
叫佢一齊睇下連登屈佢閪面嗰陣
長期熱門好有聲氣㗎
你講緊長期感冒同埋高音好撚刺耳果位歌手?
Anal唱歌好撚難聽
Ian真係好cute
咁都叫踩?
睇佢個樣宜家係做乜都冇咩心機咁
賣個廣告12人一齊講slogan你口形都唔做算點?
倒數show solo唱完最後一句音樂都未完就擰轉頭走又算係d乜?
佢自己造星出身,絕對知道咩先叫一個舞台表演喎
如果做造星嗰陣係咁,花姐都屌爆佢啦
點解我會拎jer同佢比?咪就係成團人得佢兩個識唱歌
如今有jer相比,ian真係好令我失望,仲要佢唔係姜濤咁22歲小朋友喇喎

一直以黎,就係佢有實力先咁快俾咁多機會佢
solo 歌數量佢都係頭幾個之一
劇佢都唔至一套主角啦
無限斜棟同埋男排女將
姜濤套台劇真係第三男主角都俾多佢

如果咁樣就唔開心,覺得屈屈不得志
佢唔駛望得遠叫佢自己望下下弦嗰幾個
咪又係咁做

如果佢做娛圈唔想娛樂人
想做到好似林家謙咁?
咁你入得mirror已經係行左唔同路啦
所以如果ian識諗就應該你講咁
做到紅起左自然你想做乜都得
宜家唯有忍
佢話俾你聽唔開心
定你諗佢唔開心屈屈不得志
如果係你諗下都打到咁多字
閣下唔去講故台真浪費左你嘅才華
開心嗰啲又選擇性失明
講緊佢台上面嘅演出
你就拎我同埋佢笑唔笑黑唔黑面班on9比

唔好話佢宜家出黎開show
造星佢交呢d貨我夠膽講佢都未俾晉到級
倒數show 佢solo成個表現真係差喎
我唔明點解過左3年佢宜家仲退步左
我當佢唔開心已經算幫佢搵晒藉口
樓主pin this啦
我冇覆你講黑面
我明明講你話佢唔開心屈不得志
呢啲唔係你個人感受代入佢度咩
一係你話我知你就係陳卓賢
你覺得佢solo表現差咁我當然唔會迫你讚佢好
因為係你個人觀感
連登自由討論你咪講返你觀後感
嗰啲咩屈屈不得志會唔會係你過份幻想
其實以佢實力相比而家已經得到好多
有需要講到佢怨婦咁咩
哇 好好人 Team spirit
開始鐘意Ian
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞