Ian陳卓賢喺叱咤EQ咁低 學咩人做Mirror上弦?

401 回覆
1286 Like 915 Dislike
個問題就係你po返喺度個影響力冇當刻live咁大呀嘛⋯所以我先話係社會受眾睇到嘅同你地熟悉嘅未必係相同
ian呢排都係咁
唔知佢係咪乜野唔開心
倒數個廣告最後大家一齊講對白佢都係連口都冇打開
真係唔知佢搞乜

其實咁樣對佢冇乜so
佢已經比其他成員早有機會(男排女將,歌,音樂會)
成隊人得佢同jer識唱歌
呢兩晚嘅表現明顯佢自己首歌都handle得唔係咁好
倒數concert直頭音樂都未完就走左去
反觀jer唱狂人日記越唱越有

真係好恨鐵不成鋼
ian要快d走出心魔
想收工咁好尷尬
RubberBand阿偉
作為一個慢熱毒撚
好明白陳仔嘅心態
可能樓主訓係人地床下底知人地諗乜呢
佢應該唔係特登黑面,冇表情就係咁
我覺得佢唔enjoy做mirror ,上到台都仲冇表情,做緊自己鐘意做既野,一定唔會冇表情
其他11個都笑住好有活力咁跳唱,對比下Ian就真係好唔投入
最尾個唐氏仔係咩事
是但啦 無表情就話黑面 張敬軒企哂起身拍手夠投入啦 但都俾人話佢造作 網上講野唔駛負責既
影埋ian遞紙巾既舉動都話係姜氹佢開心
AL首嘢完全尷尬到仆街
播出嚟都唔好意思

唔可以「聽」嘅歌
要「睇」
AL首歌真係....聽到轉台,LIVE好趕客
到佢成日笑,用官腔去做訪問你就會屌佢假嫁啦
P牌仔冇資格起連登講野!!!
Po係到都仲叫盡力澄清咗,有可能比人睇到。唔post就一直比人誤會
成堆鏡反而最欣賞佢
全晚3個幾鐘 鏡頭掃過去總計時間有無30%?
盲反還盲反
JER點都值得有一個獎
我唔係佢fans 只係見到掃過去鏡頭次次都黑到仆街
同其他人好有對比
以事論事
我唔係話佢eq差
只係覺得奇怪
我好小留意佢 你可以話佢天生係咁 我會明白
同埋
如果得我一個人講 你可以話我睇錯
但出面咁多人講
其實你地要諗下點解會咁
如果係盲粉 就冇討論空間
ching唔駛奇怪呀
佢自己响造星1解釋過人哋覺得佢黑面嘅原因
天生係冇表情就冇表情
同埋
屌佢上台唱歌冇自信鵪鶉咁樣 合理丫
屌佢台下聽緊人講嘢冇掛營業笑容 係咩道理
笑到梁振英咁好冇
係,唔單止係IAN,如果主角係其他人其實一樣都係咁嘅意見,只不過係想講唔好用FANS角度去代入受眾,只會害咗佢。

咁呢個係唔係黑到仆街
只係俾返幾張相大家睇 表達返佢唔係無時無刻都係黑面 就話係fans角度 咁fans都幾易做
唉真係冇氣。都話講緊,當下睇LIVE係咪個個都會上連登睇返你地點澄清佢鏡頭前鏡頭後有唔同?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞