Ian陳卓賢喺叱咤EQ咁低 學咩人做Mirror上弦?

401 回覆
1286 Like 915 Dislike
收嗲啦你 仆街
考古番,唔知咩活動,但應該無黑面ge 原因

https://youtu.be/VOIoxZdJz0Q

ian 專心個樣都係無表情, 奧運時又讚ian 專心咩mirror 清泉,反唔落

宜家人地專心睇show 又話人黑面
你又有幾撚專業?你試下上台拎獎囉咁撚把炮
嬲到 娛樂圈就係要假聽官腔架啦
聽過jay fung 作曲人版本 你仲點會覺得佢唱好聽
花姐又唔谷佢首歌
人造人都唔識?
佢係咪今年單飛新人?
Tyson Yoshi Gareth T又係唔係今年新人?
Ian上上年
係比都比不可愛教主啦
正就要有獎?
要上台拎奬先可以批評?
冇問題呀,我都係批評你個批評咁解,你咪繼續泥漿摔角,又唔講邊忽唔專業
要數佢哋邊忽唔專業容乜易
淨係數基本嘢唱歌跳舞拍劇,佢哋已經極唔專業啦
黑面都算 食師妹都講得出
其實dwbf佢都係作曲人
所以佢唱都係作曲人版本
而家呢個po講緊佢比鏡頭影到唔笑黑面喎我問你係咪對住鏡頭就一定要笑,咁先叫專業,你講佢地平時工作方面,我都覺得佢地有少少回塘,但唔該針對返標題先

唔知佢on9定黑仔啦
上台啲cam都take唔到
見前輩拍緊片向住鐘頭笑住打招呼
唔知係咪都叫唔識做eq低
跌落神壇
好qq
咁公道啲講,有時香港嘅受眾就係咁,見到鏡頭嘅佢係點就覺得佢係點,啲fans又冇理由覺得個個人都好似你地咁熟悉個偶像嘅,如果我係廣告商,睇到咁多仔都笑笑口,點解得佢一個黑晒面,都唔想搵佢啦,又或者係新接觸mirror嘅人,見到佢表現咁面口又咁,都唔好話要鍾意佢,要欣賞佢都拒諸門外啦⋯知道你地好想保護佢,要幫佢平反,但始終係唔可以用粉絲角度去解讀外面受眾嘅感覺,同埋咁樣係咪又係對佢最好?
點解明明早兩年佢嘅作品咁多人欣賞,但今年霉晒,唔係因為佢作品唔好冇實力,喂周國賢啲歌夠好聽啦,點解一直紅唔起,咪都係因為佢太有性格囉。
我唔知樓主出Post用意係咩啦,如果純粹係haters想踩一個人就唔好咁撚得閒啦,但如果你係社會受眾出post單純係反映返你見到覺得嘅事實又真係幾值得探討嘅
呢位前輩係?
其實大眾真係冇必要理解粉絲佢哋嘅偶像
但係如果偶像俾人揀冇表情嘅圖
代入話佢黑面閪面心情唔好
咁粉絲po返啲證據又唔係好過份啫
唔理當睇唔到咪更加加深大眾嘅負面形象
因為永遠都只會有樓主或者haters嘅圖
當然睇左都當睇唔到依然係覺得係咁
咁粉絲都真係冇辦法強迫人扭轉想法
剩係奧運嘅表現
Ian 都屌打全隊 Mirror
成班 on9 仔喺到做表情
佢曲
以前啲人係咁樣屈鳩陳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞