Feel到開始鎖港未?

330 回覆
487 Like 94 Dislike
你可以出一個post
用各種證據證明香港唔會鎖港

我哋全撚部都係杞人憂天恐懼撚
鎖咪鎖囉 好出奇咩 遲D上網仲要翻牆添呀
ching大陸落黎?
平時係咪鍾意叫人證明自己冇罪嗰啲
又話八月封關,封左未呀?
樓主可唔可以幫手證明下星期一唔係世界末日
有d驚
佢上面話要用出嬪=封咗
19年講到依家 好驚
又loop
我唔知你想像既吃喝玩樂係點定義
而我認為娛樂都係可以推進香港文化既重要一環
吃喝:
可以試多d唔同既餐廳 可以既話同下老闆/廚師傾多d計 探究下點解會開依間餐廳 唔好只係以消費者立場去食野 或者了解下間餐廳嘅理念(如e.g 素食/所謂既黃店) 呢件事已經鞏固緊自己嘅社群

我先定義玩樂為睇show睇youtube先 因為依個月香港都有好多show

玩樂:
唔知有無人知咩係JFFT 佢地以自己所謂既搞笑去吸客(對於好多人都係覺得on99咁 我自己都唔係咁鍾意佢地) 到佢地早幾日開show 咁多人睇 我就開始上網搵下佢地既片同埋問下身邊既人對佢地有咩睇法 而佢地為現時新一代既香港人帶黎左幾咁多既新潮語 (好Firm 0Firm 咩老環)
好多人都話試當真 JFFT 小薯茄 非實力派 上唔到大雅之堂 但係正正就係現時香港最缺乏既文化黎對抗中國既文化侵略 就係依d文化先可以分開香港人同中國人既身份認同
我敢問離開左香港既閣下又如何做到上述既野啊?

睇佢D舊post就覺得好笑
唔好怪樓主啦 其實佢仲係小學生黎
我係佢表哥 唔係好親個隻
佢有少少低智個d唔好講啦
佢讀特殊學校個d都無謂提
不過大家放過佢啦 佢仲係讀緊小三
佢老豆老母都好辛苦 要照顧佢
佢細細個已經食雞唔食雞皮 食橙食埋橙皮
我代佢係呢度向大家道歉一聲
無起佢底 不過由佢 實有佢地依d諗法既人 講得明一個得一個
因為果啲因為屋企人而唔脫北既人冇脫到北
到港紙有一日唔換得做美金,人民幣取代美金先會有鎖港情況發生.
9up feel
原來2020年6月已經講緊鎖國
燈足年半都未鎖到
樓豬係正宗連登軍師
年尾會再開post架啦
鎖港都要有個原因, 鎖黎做乜
上面都無鎖
鎖下面
不嬲出境要批
貨喎
你講嘅啫,你又唔喺上面生活.除非特衰護照啲免簽國家冇撚曬啦,冇則上述講嘅都唔會成立.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞