Feel到開始鎖港未?

330 回覆
487 Like 94 Dislike
來外國一定執垃圾?唔好對自己咁冇信心!大把人來外國做番本行!
睇黎你已經有心理準備
咪撚好似bob叔咁日日屌鳩啲留港者啦

走到走能力既 邊個想留

留係到又港豬
97就有人講咩
YMS Visa一月接受申請

去年都無用晒名額

https://www.gov.uk/guidance/youth-mobility-scheme-visa-ballot-system
支爆 脫勾 強制結匯 核泄漏 老解入城 信用評分 封網 鎖港 集中營 樓爆 沒收股票

又要拎連登11大預言出黎
由2019年鎖到2022年都仲鎖緊
執垃圾好失禮你?
「有能力走」嘅標準係咩?每個人都唔同。
除左照顧長輩,有好多人有幾百、幾千萬都話自己冇能力走,有好多人十萬都冇就走左。根本問題係:你捨唔捨得離開舒適圈!夠唔夠膽從頭來過!
但個時有人話鎖港咩?
冇錢但亂9咁fing錢
去迪迪尼、追星、買iPad
支爆 脫勾 強制結匯 核泄漏 老解入城(國安) 信用評分 封網 鎖港 集中營 樓爆 沒收股票

瞓撚咗
黃屍區已完做完場戲咪拍拍屎忽走
好多人都會計劃將來嘅,唔通又要同你交代?
ching做保險?
人地鍾意慢慢搵錢再走 你理撚得人姐

連登不嬲都睇人仆街最開心架啦
港豬留低等仆街 你地應該開心到高潮至係
最近突然成堆人變哂社工教人點生存
唔好比我睇死你班柒頭自己都冇決心走
剩係上黎圍爐當走咗
從來都係史太林模式同修正主義,何來共產主義?

咁你不如話家下出街要用出嬪=已經鎖咗港啦on9
人八月已走,依家睇緊紅白,今晚去London bridge 倒數睇煙花🎆
週期性計劃黎 上個週期係改革開放 揾人賺錢
今個週期係割呢班人 割完會再改革開放
呢個年頭唔好再呃自己喇好冇
你自己走咗就收皮啦
日日喺度數句留港嘅人
唔係要同我交代,自己各自有計劃就好!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞