其實發唔發覺剩係得連登仔喺度叫春買唔起樓?

93 回覆
79 Like 53 Dislike
有幾西呀?夠青龍頭掃管芴西?咪又係大把人住
想平咪好似你咁買市區殘爛散囉
上車姐
算啦 呢d人一世都買唔到樓
嘉湖起碼大屋苑,唔算太舊
荃灣堆樓殘到傻喎
人地target 7球樓呀
幾撚有錢呀
荃灣咪又係牛屎新界區
咁請問點住呀?
又唔係的,我都屈就左幾年,草夠直接買target野。
代價係買貴多一兩球
唔痴線都唔會上連登
係呀係呀 講完開心d既話你喜歡喇
鬼咩,講親呢d就有人衝出黎話大西北又遠又剩仲廿幾年樓。你問佢心目中想買咩,噏埋一堆離地要求。

又要馬兒好又要馬兒不吃草
買嘉湖真係租好過
買樓冇問題,但唔係水9人買嘉湖。條友都識講7球係爛散野,5球有兩房會冇原因? 同樣大西北元朗升到點?
舉個例叫水人買嘉湖?
大西北升唔到?自己睇下十年前到而家嘉湖升幅多啲定你果啲荃錦綠楊升得勁啲先啦
咁5球唔好買嘉湖囉 買你睇緊果區既荃中囉好冇?
咪又係新界有幾把炮呀?
買邊區,邊個屋苑,視乎自己銀包同收入緊要d。屯門三寶同瓏門上車盤個價都分別好大。

至於7球都話爛散野係佢自己口賤,唔使理人點睇。跌吉地產版大把呢d人。
連登正係識笑尻人搵得小,自己就fg50k,人地買樓就笑尻人on9接火棒,老西移民一係就躺平
有啲人自己冇辦法向上, 咪掉轉拉其他人落黎囉, 係咁架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞