[香港九龍新界冇得避]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (8)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
無知一問, 點解屯公隔離果兩條線塞到郁唔到, 但我搭緊巴士都仲行到下? 雖然唔快

對唔住呀, 岩岩先開始搭巴士搭左半個月咩都唔知 屌得輕力d

屯門閣至汀九平日0730-0900有巴士專線

難怪以前試過落堂搭巴士番屋企會塞啦, 原來係限時線

唔止屯門公路,好多巴士專線都只限平日繁忙時間

另有班仆街要求取消屯門公路巴士專線

邊班pk要取消?屌佢老母
有無人知荃灣路咩事

荃灣路往屯門方向,近貨櫃碼頭路有多車相撞交通意外,龍尾:荔景邨;亦影響反方向往九龍,近貨櫃碼頭路擠塞,龍尾:柴灣角。 (HKT 08:15)

點解會影響對面
屌你平時已經落車而家仲起荃灣

對面線有架校巴剷左上邊飛起左,個個都想睇
終於磨到去象山
訓醒又無得再訓好想落車呀屌
15.06.2017 08:10
【馬路的事交通消息】龍翔道去觀塘,近新光中心快線有交通意外,龍尾︰明愛醫院;意外同時影響到獅隧去九龍間封,龍尾︰博康邨。
屌你老母
彩虹撞完呢到又撞
觀塘繞道塞撚到仆街

肯能定炒車啦
真心希望炒車嗰d全家生cancer死

Totally agreed
落雨濕濕都唔小心啲,累人累己

觀塘繞道
【馬路的事交通消息】龍翔道去觀塘,近新光中心快線有交通意外,龍尾︰明愛醫院;意外同時影響到獅隧去九龍間封,龍尾︰博康邨。
屌你老母
彩虹撞完呢到又撞

獅隧間封
連續三日遲到
屯公做乜撚野 岩岩上已經塞
屌你老母
彩虹撞完呢到又撞

咀咒炒車撞人條友做植物人, 生不如死
Fuckkkkkkkkkkk
屌你老母
彩虹撞完呢到又撞

新光塞到明愛
屌 係畢架山花園 極慢駛
屌你老母
彩虹撞完呢到又撞

咀咒炒車撞人條友做植物人, 生不如死

老老實實,炒親果班人都好撚大命,撞極都唔死
出觀塘又塞死左係豐力樓果個位 尋日又係咁 今日又係咁 屌佢老母 唔識揸車 唔好害人啦
屌你老母今個星期龍翔道朝朝都有人炒車
屌,又遲到喇
比人撞係係辜既, 最大罪係失控撞人
最慘係一日比一日出門口都要遲到半個鐘以上 仲要連續三日 垃圾urban planning
出屯公又做乜撚呀
出觀塘又塞死左係豐力樓果個位 尋日又係咁 今日又係咁 屌佢老母 唔識揸車 唔好害人啦

明知自己手車廢就唔好揸出嚟獻醜
因住搞到撞車就累人累物
屌你老母
彩虹撞完呢到又撞

新光塞到明愛
屌 係畢架山花園 極慢駛

架巴士慢慢un緊去畢架山
屯公做乜撚野 岩岩上已經塞

一上即塞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞