黏土人同好區 (22)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
係咪有人講土娃
好多女女
你藍色+紫色油
我淨係買左黃色
我買曬5套,張相前年聖誕,差咁隻小紅帽無擺入去

我買左呢個本身諗住玩光頭仔,但砌埋有d怪 仲買左2盒搞到唔知做乜好

你係買多一隻黏土人拆個頭玩定係一隻將個頭互換?
之前係日本d二手玩具店會見到d人拆個髮型出黎賣,可惜多數都係女女髮型睇唔啱心水
我係買左十幾個娃身,然後將本身有既土人頭整落去娃身
仲有幾隻黏土人剩 但夾唔岩衫所以算

前排買左隻貞德黏土娃
我覺得幾靚
又曬女 負皮
兔耳咪仔囉
應該運輸唔夠人受影響

以前都幾乎發售日就有
希望聽日有
愈黎愈覺得似啲波台狗
日本有冇高木開箱圖

【 FBI 注意!!超可愛的「鏡華」以黏土人之姿登場!! 】

出自日本超人氣手機遊戲《超異域公主連結☆Reive》,來自(蘿莉)工會『小小甜心』的超人氣角色「鏡華」終於以黏土人之姿登場!!
_
表情零件附有可愛的「笑顏」、戰鬥時發動招式的「キメ顔」與手忙腳亂、不知所措的「焦り顔」!

配件方面附有堪稱專武的「法杖」與寫著大大「變態的可疑份子先生(へんたいふしんしゃさん)」的透明特效版!
雖然配件種類不算豐富,但那塊特效版應該就夠很多騎士君玩了。
_
「黏土人 鏡華」將於3/18正式開放預購,想帶鏡華回家的騎士君(變態先生?)千萬不要錯過入手的機會囉!!

#プリコネR #公主連結

圖片來源:
https://ameblo.jp/gsc-mikatan/entry-12729959761.html
鏡華必入啊
個髮型有d怪,一pat過還原度麻麻地
我覺得還可以,但唔夠本尊可愛

同埋又唔出埋西片
成日淨係出人氣高嗰個角色,人哋好重要既cp唔一齊出
吸引唔到我買
唔知今日有貨未

屌你老母
本來想話塊臉整得麻麻地pass 結果見到呢張圖又心動

終於出美遊,但好似怪怪地,可以再可愛d
買啦
伊莉雅 都係咁, 可能塊面太方? 不過佢肯佢巳經好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞