黏土人同好區 (22)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
收單騙案多無保障,直接等現貨好過
唔該哂巴打
Gura截咗咁耐, 唯有等現貨食炒
或者等再販
宜加先黎問太遲啦
手揸都張單都未必會放
再販應該要再等一年
gura第一水預售都要等大約成年
我寧願佢出新裝grua都好過再販
希望出正月版

大彌豆子

商品名稱
黏土人 蛇喰夢子
作品名稱
狂賭之淵 ××
製造商
Good Smile Company
分類
黏土人
價格
5,900日圓 (含稅)
發售日期
2022/11
商品規格
塑膠製塗裝完成可動模型・無比例・附專用台座・全高:約100mm
原型製作
Ayarin.
製作協力
Nendoron
再販
【首販:2018年7月】【再販:2022年11月】
首販價格
4,481日圓(含稅)
再販價格
5,900日圓(含稅)
早排唯一一隻天價而差d食炒,
而家開心哂
人有你有,係進度
人無你有,係態度
作為一個知名動漫愛好者,有幾款特別嘅手辦看門口係必須
嘅(我自己就當然唔止幾款啦受),人地問到都可以好自豪
咁哂出嚟,人生苦短及時行樂。收藏品嘅野一去就搵唔返,
要珍惜機會,付出少少就可以獲得快樂,快樂就係咁簡單。
但嗰位炒夢子既炒狗好似唔係某位知名動漫愛好者,睇落似啲收兵偽女神

不過某位某位知名動漫愛好者仲有好多金句,支持好應該俾普羅大眾認識下佢
尋晚同一位舊客仔交收水銀燈,對方係女仔嚟,戴住口罩我第一眼差啲認錯係炒賣女神😂,兩位差唔多樣,但係內在完全係天淵之別,佢無咁爛口同惡毒;唔會人前人後兩副嘴臉。知我漏帶銀包,仲識得主動倡好哂埋到嚟就即刻遞銀紙,舉止得體好有修養👍🏻。抵我做個優惠價俾佢,真係要表揚一下對方👍🏻,有衣啲高質素嘅捧場客唔洗搞到自己賣完又唔開心🥲,蝕錢我都濟啊哈哈😁🤝。唯一可惜嘅就係雖然我落力推介,佢都係唔鐘意水銀燈個fd真紅🥲,搞到真紅而家要獨自守寡😂。而家我就站出來做返個優惠俾大家,二手無盒真紅只售$360,原價接近$500!如果你都鐘意衣套唔知咩少女的話就萬勿錯過,歡迎大家留言或PM🤝
巴打你快手到呢
真紅水銀燈6月都再販啦,無盒仲賣$360
仲要話唔知咩少女佢老味

我自己有一對二手真紅水銀燈都訂左再販,等埋蒼星石同翠星石就perfect 池
笑死
條白卡佬
雖然你今日棄坑
玩具卻因我重生
夢子見到旋拍有人即1500減到1000
仲想炒 依家放到五百已經好好啦
今次奸笑加咗價 但係自己訂全新都唔駛500
同佢買仲要搏佢盒嘢擺咗幾年冇出油
有全新邊個仲要食炒價仲敢放1000
之前炒到過千,戇鳩
同02一樣突然成堆人想要
Venom 寄出左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞