黏土人同好區 (22)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
用集運地址晌官網訂左miko露同狐
張卡又過到數, 希望唔會bam

btw ami到依家都未有狐開訂
AMI咁遲都唔開多數無
有EN既我應該全訂,35有BB版先忍唔住訂埋
日魂嗰咋又係今日開訂驚搞到炒車?
雖則4點先開波
七海 痴線
尋日睇到諗緊訂
今日斷左
有無咁癲呀…
Ching喺咩途徑收?我係白無垢之後先開始儲,隻白無垢係去展場佢有少量貨賣,其他就係逐年預訂咁,但17年打後就戒咗黏土人冇訂了,係而家先入返坑
我知支那有代理,但可以嘅話都唔想經佢買
Thanks,我定期去望望
隻由崎司港行個鐳射貼紙係bilibili係正常? 定我比人呃左
黏土人玩左十幾年已經冇野好玩。唔會再儲。要帶個啲當然會寄走。
唔知點解露仲未收錢
但又hold住左
miko同阿火figma都正常收左錢
行版係bilibili貼
Global訂都會係
上次訂炮姐都係bilibili貼,不過背脊無貼紙
應該得日台唔係
oic thx
好彩我唔係儲盒嘅人
白上日馬係唔係皮已收? 搵唔到
我會定期去下FB土人group 望下有無人放,見個價啱就收

同埋 GSC官網有時不定期放返啲舊款出黎,可以留意下

不過有幾年係難收,例如18年隻雪巫女靚到呢,仲要配件有鳥居

不過因為依家個display 櫃俾迪迪尼攻佔左,啲雪初音放晒落密實袋
依家果個群多左炒狗出post
好少上去睇
反而上amazon X寶 carousell果d多

25分鐘完售
不過冇直送香港, 價錢同官網一樣, 直接去官網買都差唔多
感謝 我等孤仔算
想問吓你地d格仔盒喺邊度買

準備拎嚟放零件扔晒啲盒
個啲group 睇耐左就知邊啲炒狗黎
我都係好偶然先睇到好野,反而旋拍有啲賣家真係勁好,正常價賣又好人,不過最近迫自己少上啲,因為好多時都唔小心望到啱又即刻敗家

Amazon 反而無點睇,唔多識玩
我提你果時1999仲有wo
我曾經係X寶買過,之前啲師兄都有話Dasio有得賣

我就因為太多隻,放盒都勁晒位,所以去文具店買100個細袋度裝晒啲土人同配件

呢個方法都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞