[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (52)

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
想問大家新牛係浸凍水定熱水 熱水開熱水爐較40度個隻熱
腰圍仲可以sip隻手落去
褲腳就長到仆街
我用凍水浸,太熱嘅水係會縮多啲,但有機會熱到皮牌都縮埋,甚至裂開。

退完漿腰圍都係唔啱身即係買錯碼,褲長就預咗要拎去改短,除非你摺腳。
正,見個個都中pile jacket, 得我中vest,想要jacket多啲
想問下巴打件vest 有冇買down one size?定照著開既size 買
Vest 咩size 唔岩我可以接收
vest layering 都好正wor 有時候反而覺得d jacket太多
呢個真 香港既天氣
揀咗38 見你兩隻色都有買
今季old joe 幾正 我都入咗幾件
揀左咩色件ALPAKA TURTLE-NECK ZIP SWEATER都好正,後悔無入到,oldjoe啲嘢真係成日無貨
想問下襯牛仔褸既話vest應該著係出面定入面
未著過vest
本身想買mist 但sold out
得返紅色其實兩隻色都正
我有入件sweater 阿 入咗GRAPHITE色 今日著啱啱好 不過香港著唔到幾多次
見佢今季唔係淨wool 我好怕好吉
old joe 直頭係要一出就要即落order 咁濟
Vest 我一定在jacket入面
今日sack + 牛仔vest,日頭有陽光頂到,收太陽就頂唔住了
入面果件咩vest
銅鑼灣R字頭一間專賣電單車復古嘢嘅
貪佢皮領揸車時夠擋風
希雲街入面?
WH好似已經連續兩年5萬羊福袋出羽絨背心
想問下各位大佬
Alden Color 8 shell cordovan Tassel 買係咪VIP都冇折
想買 986 同Tanker
想買條belt for 牛/工作/軍褲
睇中Orgueil Mirage Leather Belt (brown)
有無bro有其他介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞