[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (52)

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
Gloverall
有年本身想買duffle coat
但係black friday件peacoat半價,2000唔使即屌咗件

N1我諗住至少要入Toy McCoy,rm or fw就睇下有無靚二手,畢竟好多人買完喺香港根本著唔到幾多日
其實houston 哀咩
Mccoy 都好貴
我試過晒上面啲牌子

Houston衰啲毛「拮」呀
Fw都拮,但人哋用駝毛,暖(焗)好多
GLOVERALL CHURCHILL PEACOAT NAVY
要成£425
點解可以2000 唔洗買到
想問有冇巴打上wh官網買過野?
係咪可以免稅?
免稅,不過買得小既話運費隨時貴過稅
諗住買條褲炸唔會咁貴掛
係咪㩒international shipping個到 佢報左價先?
屎忽痕想買WH type1大戰
樂天要訂4-6個月
Yesss,係呢件
當年原價唔使400磅
Bf會有半價,記得連運費係2000港紙左右

噤我下年買
邊件?
想問埋
記得有巴打講過wh 既tee縮水係呃人既
咁chino洗唔洗理佢話會縮2cm腰?
以為已經冇哂

依件我上年1月係take5 訂
到上年年尾10月左右都未有
最後轉左要WH 大戰cowboy jacket
Cowboy都靚啊
係 所以都冇後悔
我就係印象中記得有巴打講過係take5驚咗好耐都未收到現貨
我如果係樂天買應該一早著緊
所以我唔會係take5訂,諗緊訂樂天定係買上面合作款個件。不過size好似好難預計
一條褲既話應該兩千幾Yen稅,應該差唔多,冇平/貴左
係,International shipping果到有Form可以填,佢之後會聯絡你比Paypal你
Thanks但又冇得試 其實係咪跟返牛仔褲個碼都得?
買件二手Buzz N1 兩千內有交易
Peacoat就買返Mccoy
Duffle就Gloverall
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞