[iOS/AN/PC] 七騎士2 幾時先農到不死飾(5)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
今次克里斯有得1日買4粒靈魂石
有無人想平收ac?
有個細ac有真紅槍+攻速紅寵

屌我10抽出紅 心諗唔係咁好彩掛

伊凡... 屌你老母
dnlm 粉毛寵個任係單人mode
我打左成十幾張多人電王先發現
仲要睇住人抽中真紅爆擊裝
公告話出錯,
11點維護
減少入場放置型野外時所需要的地圖數量:

放置型野外消耗的地圖數量將根據難度從30個減少至3~5個,增加能完成放置型野外任務的次數。

若如此,團長們可以獲得更多的原石、皮革、各種強化石等材料,也可以更加順利地取得英雄熟練度、經驗值等。

並且預計增加獲得地圖的途徑,好讓團長盡情暢玩放置型野外。

但是,減少地圖消耗量並增加放置型野外任務完成次數的同時,任務完成時獲得的道具機率平衡也會發生變化,

並且為了遊玩放置型野外,遊戲時間也會隨之增加。為了緩解遊戲時間增加而造成團長壓力,

正在計劃於遊戲結束後,也可以自動進行放置型野外的功能。

* 目前尚未確定改版方案,且仍在討論當中,敬請知悉。

笑左 都係要改返地圖比人掛機
無計,多人嘈嘛,
跟返韓服個套,畀你班hardcore撚 24X7燒機

"正在計劃於遊戲結束後,也可以自動進行放置型野外的功能。"
即係計劃緊"離線掛機"
消耗少1個0 機率少返1個0 其實一樣 係唔出就唔出
咪就係, 畀你掛足成日又點
唔撚係講笑,韓服試過掛足24個鐘可以一件紅裝都唔撚趺
個機率低到嚇死人,平均一個禮拜3件紅裝都未必有,莫講話真紅飾品
毛都冇條
可以無限掛既機率一定更閪 而且話到明改消耗會改低機率 我唔信官方明正言順下調機率會唔再調低D咁老實呀 唔調低D點出真紅飾禮包引人消費
咁搞法我個不死/復活飾品睇怕都要等到一週年送先會有
https://forum.netmarble.com/sk2_tw/view/3/995
問券調查時間: 1/6(四) - 1/9(日) 22:59(台灣時間)

3日諮詢期,改版與否,由大家決定
得閒望下個po同埋投票,thanks
係咪on9架....
加掉落率咪重好...
屌你依加真係唔撚想玩
真垃圾game
啲人想減數量係以為刷多啲就多啲機會出多啲?
根本就on9 依加30地圖我當0.1%出真紅
減到3張地圖肯定0.01%都冇
屌你班友 啱啱開ser個個話自動垃圾game
咁我見到就直接del game
過左大半個月見你地個位個都話正game 咁我開始落坑
跟住到而家玩左一個月左右 個個都話棄game 垃圾game
第一日上連登?
鬼知佢可以咩活動都冇咩
其實仲有好多人玩,因為有公會戰,各自有小圈子先搞到呢個po推得慢

同埋,從來抽蛋/角game都會有班人抽唔到最新角就話棄驚

最緊要你en唔enjoy隻game
所以大家真係要click入去投票,唔係一陣改到不倫不類,真係大家一齊say goodbye
鐘意七騎,點都會玩落去
我都係每日做完日任買地圖就收工
巴哈我見都係話應該加機率
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞