[iOS/AN/PC] 七騎士2 幾時先農到不死飾(5)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

首抽
基本上呢隻game唔係話太食首抽,更多嘅係時間
玩得耐基本上都會有紅角,如果要刷嘅話可以刷紅寵
紅寵:

推薦嘅真紅角:

推薦嘅紅角:

首抽最好就紅寵+隻紅

呢幾隻係紅角入面比較無咁強,有強迫症要刷到完美再講

紅寵就無咩特別差,基本上抽到都長用

隻game越遲開波,累積資源越慢,刷得越耐,蝕得越多

討伐攻略

引言
呢隻驚都係囤資源向 慢慢玩無壓力
討伐係紅裝紅飾紅材料主要來源之一
第十層仲會出月石比十家抽真紅角池
所以向上推好重要 贏一次就可以掃
建議用PC版推 操作會順暢好多

理性課金
裝備根本冇必要抽
比你快一步拎到一件半件紅裝 強度分別都不大
同埋都唔會夠強化石 加上紅裝根本唔難出
有石不如抽角開精通

事前準備

上面呢8隻角都係好易入手+必要
小紅帽係團隊戰力送
萊娜 白/藍都可以 刀妹 真紅/藍都可以
零課兄弟建議選擇劵揀上面d藍角

點解必要?
阿德爾 伊恩 吉拉漢 昂立 都係抗性角(被動)
刀妹 紅帽 萊娜 斷手路迪 都係壓制角
王放大果陣可以cut+暈10秒

上面必要角準備好 之後就係另外兩個位
首推一定係卡琳(七日送)
加一隻你最強既輸出(推薦死神 真紅槍)
之後就係練度+操作既考驗

角色準備好之後就係裝備
準備1-2套輸出(攻套/爆擊套)
一套5件技能等級上升
一套坦裝
一套減CD
其實日常都係用佢地 隻驚好處係換裝唔洗錢
技能套比抗性角著
坦套比1號位著
CD套比卡琳著 飾品建議裝無限塔個機率減CD
輸出唔洗講啦

以下入正題
所有王既蓄力技 不論有冇技名 炸地板技
全部都要避 中左基本上都係秒殺

海盜

from 巴哈

除左真紅槍位可以換 其他3隻都綁定

注意位
我覺得呢隻係最難
因為蘭姆酒爆炸好撚快 所以打多d習慣下
打果陣唔好分心做其他野
同埋隻王跳翻中間開大果陣 落地果下係秒殺
盡量避免企中間
其他都冇乜特別

電王

from 巴哈

一樣除左輸出位 其他3隻都綁定

注意位
蓄力前衝避開左都唔好咁快鬆手
佢個傷害delay 放手行翻轉頭會照中
無蓄力前衝都要嘗試避 因為都好撚痛
斷手路迪著坦套

毒王

from 巴哈

呢個可以選擇紅帽坦
或者放多隻坦比紅帽單輸出
同時小弟覺得呢隻就最廢
除左佢放個毒地板一定要行開 都冇乜特別
放技慢 小怪可以唔理
佢開大又密變相可以比你壓幾次

冰王

from 巴哈

小弟我得藍刀妹 所以係雙輸出打
有真紅可以考慮落多隻奶 穩d

注意位
王會瘋狂炸地板
召出黎d石可以無視(至少我係)
仲有最緊要一樣野 刀妹招技會Dash王背面
麻煩出完後將佢控翻跟大隊
如果唔係蓄力會走唔切
都係輕鬆野

8人王

呢隻冇隊伍推薦
因為壓制角未出 抗性角唔需要
推薦路迪+卡琳+莎依
其他是但 出你有既輸出角

練度+走位既最終考驗
佢d地板技同時出但有時間差 習慣下
仲有井字蓄力 邊圈有位係打唔到你
都係果句 習慣下
推開之後必放大絕 王背有空位避
不過都係蓄得好快 試多幾次就識避

有兩招技王會消失
1. 狂炸地板 少少難避 因為你8隻角迫埋

2. 三劍
出三劍既時候㩒左邊個揀目標

有一把劍係唔同名 打爆就傷害免疫

結語

利申
小弟5個都啱啱過曬10 所有角LV都係34-40中間
除左白萊娜係50
除左毒同8人負碌2take pass之外
其他都起碼試咗十幾廿次
地板技係冇容錯率呢樣野 中=死

所以巴打們試多幾次 唔好灰心
真係過唔到就整勁d輸出角優先
大力出奇蹟

感謝筱荍巴的心得分享

英雄評價網:http://sk2.gamekee.com/m/62691.html
有無紅寵巴打可以add fd
東巴,可唔可以開新po
畀d名你add
夜昂
迷路金屬
占美哥
南小呆
TellMe歪
破許哥
末日蘿菲
樹多必有枯枝
ok 我執下先

巴打們我係純愛戰神
可唔可以比個fd位
L 個靚M
拎走位紅帽 放路迪 大波10 冰市 卡林 反而pvp 仲順左
lm
推一推
終於30萬戰攞到小紅帽 第三隻紅角 希望有用
抽到波10之後終於打到4000分
不過不失啦 唔會無用 但都唔會好有用
除非你好似我咁 前期無Dps 角
咁就被迫要主練佢
1000地圖5塊白皮(加一件紅武)的一天 晴
屌你 玩左個幾月 未中過不死 復活
可唔可以出個皮革禮包
新手想請教下
依家打到去普10,都係堆屍咁過
PvP 長期3000分,精通去到60lv
身上有1萬紅寶,幾張十抽卷,之後應該點樣一步步提升戰力?
紅寶開精通
卷睇你手痕唔痕 好似係
我依家手勁痕,好想儲夠百幾抽
一野轟落去抽英,勁糾結
你又有輪子又有蔻蔻 唔好痕啦
宜家Up 池得玫瑰咋嘛 你抽嚟都係倉管

大池想出真紅路迪基本上都係發夢 隨緣出
有d道理,睇黎轟落去精通實際d
新po lm

有乜撚用
Same
普攻解人不死
我都仲主練緊佢 無單體dps角
LM
岩岩中埋不滅女帝爭5隻紅未有
終於獲得冰帝
差隻玫瑰就齊
痴線佬齊哂真紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞