[iOS/AN/PC] 七騎士2 幾時先農到不死飾(5)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
回坑了 之前all in 左幾萬石抽寵無紅灰得濟 岩岩on黎睇下 用碎合到隻亞依琳
紅裝就會跌嘅 真紅/紅飾就隨緣啦
4000張啦 紅裝都無
唔緊要啦我掛到知道帳都61 一件不死復活都無
4000張啦 紅裝都無
唔緊要啦我掛到個帳都61 一件不死復活都無
聖誕都可以0活動 垃圾到
艾斯係咪可以消狀態
無練冰帝想收冰帝皮
終於掛到極難希望出到紅飾
會長係咪棄左?
唔小心㩒連續掃蕩掃咗十次毒王的一天 屌出聲
推下先 好靜
出第二個不死飾
應該比同一隻英用 砌兩件套
定比另一隻英用好 而家有對耳環死神用緊
我會揀另一隻,
加埋冰帝可以3不死
推下先

終於出第一條雖然係不死唔係復活
大家點刷極難8/9
有冇可能只上雙補
用緊紅槍,卡琳,粉毛,伊恩
穩刷但想快D打死隻boss
85%冰坑玩到好似得15%冰坑咁 冰王DLLM
係咪好多人棄左
啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊 成鳩日中垃圾紅 玩咁多一隻真紅都冇
大部分人都冇真紅
唔知點解,隻game好悶咩
悶又唔係話好悶 公會戰幾好玩 但掛刷真紅飾機率太撚閪 你係唔跌既課多人2個0都唔跌 人地歐既可以無課玩個幾月有3-4條不死復活 仲有PVP又係太多運氣因素影響 特別係競爭戰望到人地低你幾萬戰拎隻藍寵都可以輸 平心而論隻驚如果可以完全唔受呢2個因素影響既話當睇下故事當單機ARPG咁玩下都唔差既

利申: 暫時未棄 但開服玩到而家得1條掛出黎既不死咁大把
上極都上唔到5000
出埋艾斯都上唔到就棄
有艾斯,實上到分
冰帝收皮
心態影響一切
1.刷裝同抽蛋一樣機率問題,刷到/抽到都係睇個人運氣,控制範圍係地圖數量 i.e.你玩得越耐,刷得越多圖, 遲早會有(希望係)
2.全自動PVP真係好random, 控制範圍係佈陣&裝備, 如果你鍾意打公會戰,可以用競爭戰去練估算能力, 每日練到5勝0敗(專登跌一個細分段)
3.公會戰方面都令唔少人棄, 基本上大會必勝, 中小型公會都係捱打狀態查實獎勵相差好少啫
sorry1999
我明佢個隨機PVP 係唔想高戰必勝 但相反只係令高戰炒車果陣更加燥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞