[造星4] Val趙展彤 值得被大家看見

1001 回覆
1180 Like 324 Dislike
好少香港女rapper會rap到佢呢個level
節奏準 抑揚頓挫位準
真係同外國拍齊
講真佢好唔適合入女團
跳舞災難級
樣又唔靚
表情又會成日比人話同人不和

不過佢唱就好掂
而且風格獨特
單飛其實有作為
始終Viu鏡頭下 佢個樣 表情唔討好 一直都未做到個人氣
笑死我,素仔現真身
鏡頭都唔多影佢啦
Save左 baby shark 記憶綿同 eninem 唔知咩名

3首歌
你收撚柒皮啦傻西賽馬會毒撚
一陣去照鏡就望撚到自己有幾咁嘔心

盲閪係都要撐自己係啱,用下個閪腦思考啦社會廢物
屌你老母你老母做雞日日俾人屌體能實好
你d死毒柒諗法真係好撚癲

乜撚嘢靠觀念贏對手
佢無氣同正常人無氣差好撚遠啦,你條廢物唔係以為自己打幾日籃球就同到佢比下話
白卡白到出哂面

Hip hop屌你老母臭化閪維基寫撚齊

「嘻哈(英語:Hip hop),是1970年代源自紐約市南布朗克斯與哈林區的非洲裔及拉丁裔青年之間的一種邊緣性次文化,繼而發展壯大成為新興藝術型態,並席捲全球。[1][2][3][4][5][6]嘻哈包含饒舌、DJ、地板霹靂舞及塗鴉四大要素。另外,亦衍生出節奏口技、嘻哈時裝、嘻哈俗俚語等次文化。·盲閪盲閪盲閪
素闣
岩岩youtube 聽佢唱rap god 真係痴撚線
樓上條友同佢嘈黎做乜
咁佢全職歌手要靠17維持生計,加上佢同17簽左約要晚晚都開live.
所以最直接既支持就係17課金比佢
做咩?我冇睇
My bad
撚到佢嬲鳩一個reply唔夠要分開幾個 手都震撚埋咁 定個腦function 唔到所以冇辦法一次過講
仲癲撚到去我舊post comment
諗到佢塊面谷到紅晒又駁唔到個猙獰樣
真係唔應該同白咭佬嘈
其實有啲驚佢有一日習慣左17呢個舒適圈走唔返去mass
17其實係咪好好搵?
頭先有一首歌不斷升key
仙樂飄飄?
佢正職係live streaming
要靠呢個嚟揾食都無計有好多癲佬課重金
我就係鐘意佢西面
佢有次live 西面邪笑好型

無人cap到
邊度習慣
習慣就唔會參加比賽啦
佢條路一直都好清晰,只不過係細個既野令到佢搵唔到食
佢要搵一個可以追夢得黎又可以搵到生活費既野
尋晚7000蚊禮物
平時當 3000
當64拆 加獎金
每晚開足 一日兩三個鐘

5皮左右 我估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞