[造星4] Val趙展彤 值得被大家看見

1001 回覆
1180 Like 324 Dislike
Solo啦佢
入團資源一定比較多,val入到緊係好啦雖然難啲

加油Gchi Val老師
唉,要陪女+睇波
要支持了
頭如何無力了也要擡得起
我就算沒有閃光燈被拋棄
生於寂寞世界更要強壯地
很尊嚴地和逆流做知己

早兩日聽完陳伯演唱會
唱<<對得起自己>>
都有諗起彤彤
唔撚明其他人喊乜鳩又攬又錫咁,viu啲剪接仲要一屆比一屆生硬,唔講以為自己睇緊大陸節目
relax man, 連登未吹奏之前,佢ig live得幾十人睇都係咁做,佢就係咁默默耕耘,就係差一個機會
佢見慣大場面. 大師姐

你有冇睇過《Rhythm + Flow》
Val有故事但係完全唔關hip pop事佢只係快讀

你打籃球前都會做體能訓練啦
Hip hop就係foundation
Rap就係其中一個傳譯手法

所以無基礎走去唱rap
就好似無體能又走去做高消耗體力運動
上到街場上唔到大台
冇咁瘦,有返陣少女味
打籃球前洗鬼做體能訓練咩
Coach Fui都話唔洗做gym練肌力添
你連rap 同 hip hop都分唔清 冇咩好講
要玩泥漿你自己玩飽佢
眾NBA球星皆醉你獨醒

仲大大聲講Coach Fui話打籃球唔洗體能笑到仆街

一個人講嘅說話你就信到十足十
你搵到一個籃球員唔洗跑步 做掌上壓嘅片出來我即刻收嗲

維基寫哂重點你都扮睇唔到
仲反指我睇唔清
你啲d咪連登人才囉
個post仲喺熱門
未入tg group嘅快啲入啦 https://t.me/valcct
VAL B deserves more
Fight for 每一個演出機會
你係唔撚係打緊NBA先
即係你認同趙展彤係世界級?
你唔係老到四十幾五十歲,正常人有適當運動 體能根本唔會差
仲有我講嘅係肌力,盲嘅就死撚開
Coach Fui強調準到好似Curry咁乜都得
佢話自己幾十歲打兩場33都冇氣,大場已經打唔到,咪又係靠技術射撚死對面,靠觀念撚對手

你連rap 同 hip hop都分唔清 冇咩好講
唔再覆 玩泥漿啦你
今晚ig live
10:00pm

幫牙Val 上1000人
真係慚愧,同佢同年但我依家先知有呢個人,希望佢就算做唔成女團都可以個人單飛出道.
啱啱睇youtube見到有巴打upload咗琴晚VAL B唱狂人日記當然都係同原唱有一段距離 (Jer用男聲唱真係太屈) 但係VAL喺屋企開住mic live住唱已經好犀利希望大家俾啲支持佢

Val - 狂人日記
https://youtu.be/zFaDRKigq4I
細細個已經聽過呢個名

有人話趙展彤呢3個字係我地童年出現

最恐怖既係

到我地大個既時候先發現 佢都係得24
本身都係抱住湊熱鬧心態去睇佢live,點知一睇就睇左幾日勁上癮
但係佢硬係怕醜成日話話自己柒左唔save live,明明就勁qq囉
搞到冇得聽返真係好可惜,係咪要錄到我電話冇晒memory先安樂啫
val 最大問題都係自己性格 唔識上位
0廣告0合作 社交媒體運用得太差
ash 咖哩果啲無才能無後台既識爭取時間ig周圍R 周圍痴
咁先有曝光有合作可以發展
你有才能但唔識sell自己
邊有好既公司留意你簽你

呢幾日make到noise
又唔識把握ig live show唱功比人留印象
你知自己係sell唱功
就ig專心唱幾晚歌比人有話題先啦
搵錢娛樂mode留返17做
佢有講今晚有?
有D位係中肯

我都想佢IG live唱多D歌

唔係我地死推爛推都冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞