[造星4] Val趙展彤 值得被大家看見

1001 回覆
1180 Like 324 Dislike
Val 你d支持者咁低質
冇啦啦走出黎扮人表哥
定呢個都係你分身account
支持val 似乎都係同路人
好心你啦
你一係就反擊到我講既野
唔好扮小丑出黎獻醜
定支持val 就係咁上下質素架喇?
好撚經典
支持val 果d都拎得白卡 體諒下
反駁唔到人就會話
你做咩唔去話方方
係咪想方方入女團呀
屌 真係同電視前唔同形象既 勁大反差真心笑起上黎吸引好多
其實佢會update,見多人想佢唱就offline學
早幾日啲人點無忘花佢話唔識,過咗一兩日佢識同唱咗
我以為自己記錯 明明記得佢話唔識唱無忘花 點知過兩日就唱咗 原來佢有偷偷地練
真係佢黎?
牙豬牙狗都有tg group
Ada仔都有啦
另外想講 比人bully過 唔知如果你追緊post見到幾百個負皮會唔會唔開心
網絡世界好多妖魔鬼怪唔鐘意一個人 做hater 不斷人身攻擊都係唔需要原因而且唔會留手
全盛時期兩千負皮都唔止啦, 點會比兩百負皮嚇親
反而有8百幾正皮, 證明佢既實力開始比大家見到
講真機會就喺度, 食唔食到個勢谷個人氣上去就睇自己 (同Viu)

身為最近有追佢live既觀眾,
真心係因為佢ig live對佢改觀變成Support佢
希望佢可以善用ig呢個工具, 善用ig live曝光既時間
私心想佢唱多啲歌, Val唱歌就算冇music做底其實都好好聽
唔駛太花心機理啲haters, 死忠可能鍾意睇嘅, 但觀眾應該冇乜興趣
Val:都要多謝波台嘅朋友🥺
其實幾Charm G持
經理人ok d
唔識扮野就比人當黑面,真係慘
val老師份人就係太真,我有同佢講過佢唔喊所以冇乜鏡頭,佢話好難喊,因為比賽完左都會見面,唔洗傷感到喊。

聽完我更加迷佢
val老師已經好親民好好嫁啦,唔好太高要求
笑撚到我
個眉型搭對眼超級顯老, IG啲相都係齊蔭遮眉或者係畫眉畫到完全唔同眉型先靚

希望Val可以搞搞佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞