黃妍Cath討論區(15)|新歌 兩個月亮|神與人與物一樣 也藏起靈魂一雙| 黃妍攞奬吹奏區 暨 白果失聰哭喪區

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
。。。。。
黃妍表示聖誕夜會與友人開派對:「唔玩交換禮物,費事諗,會煮嘢畀大家食。」她指朋友很欣賞她的出品:「最拿手滷水。(係咪收埋陳年滷水膽?)冇啦,每次佢哋食完都要打包啲汁走。」她指下星期將與一班歌手去露營,屆時又要充當「姐姐」招呼大家,亦要唱歌娛賓,笑指現今做歌手好辛苦。

黃妍、羅凱玲(Judas)出席銅鑼灣舉行的聖誕演唱活動,黃妍表示工作後已相約朋友,會親自下廚煮晚飯代替聖誕禮物,日內約了一班創作歌手去露營,也被委任做廚師。她笑說:「之前因疫情停工拍片分享廚藝,現在朋友都叫我入廚,好忙,但開心的。」指她為找男朋友做準備,黃妍自信地說:「我可以了,以前的男朋友生日,我真的試過去買叉燒,煮黯然銷魂飯。」

買叉燒都吹奏 佢淨係負責煎隻蛋
黃妍談戀愛得不到理睬
黃妍談戀愛一起不會耐
依家先唱呢首?玩到唔玩了
黃妍談戀愛 都必需帶袋
黃妍太不該 順道做埋愛
多姐參賽 共同做愛
米色拉
黃妍、羅凱鈴工展會落力獻唱2021-12-27 11:55:36
今年的聖誕節雖然大家都還是帶着口罩度過,不過比起去年氣氛都熱鬧了許多,Gath黃妍與Judas羅凱鈴這天於工展會演出,與市民大玩遊戲,她們都表示可以再有觀眾的情況下表演,今個聖誕都特別開心。Gath表示聖誕可以在工作中渡過特別開心,因為可以與一班同事一起慶祝,被問到年尾的各大頒獎禮上有沒有信心奪獎,她表示平常心面對。

http://ent.i-cable.com/ci/videopage/program/83062

俾人叫做gath係咪第一次見?

cap埋圖先
up左YouTube片叫我
Cath + Gareth = Gath
Gath twong
disgust呢啲垃圾討論區就咪撚拎出嚟講啦
仲小眾過連登CM
仲要得一個reply
時空落後左三年 仲講緊小巧
唔係你開㗎咩?
btw係咪已經冇人記得牙妍幫過港台守下留情錄過廣播劇?

https://www.rthk.hk/radio/radio1/programme/seesaw/episode/756140
第二部份 35:00咁上下開始
乜鳩野黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞