[GIN] GIN LEE 李幸倪 2022 集中討論POST (8)

525 回覆
8 Like 11 Dislike
琴晚去左睇,春夏秋冬勁好聽🤤
希望多啲呢類型音樂會,音響好過上次會展好多
軒同廢禮嘅訪問話好早就有請Gin做嘉賓,亦都有想請AGA
但係因為時間嘅問題,或者佢哋工作嘅安排
所以嚟唔到做嘉賓

環球真係垃撚圾到極

但Gin 同 aga 5月係咪真係好忙所以就唔到期做嘉賓?
明顯唔係
一係Duncan反軒,一係就係環球兩條女合約情況未明,環球唔想俾佢哋上去益了佢哋

宣佈Gin唔續約之後,環球似乎已經冇乜再安排嘢佢做,想講到而家都未上chill club唱剛好,屌那星
Why not both
Duncan幾咁小氣都眾所鳩知㗎啦
Duncan 點解要反軒?演唱會期間環球出咗十幾個playlist出嚟消費張敬軒

講真,一直好期待gin同軒合唱,垃圾環球
軒喺環球最後嗰幾年好似被燈勤搞到好辛苦,同埋環球仲hold住咗佢18首歌

當日軒唔續約可能佢懷恨在心
環球嗰時無心捧張敬軒所以先會唔續約

其實gin做嘉賓係可以幫gin宣傳提升人氣,唔係益軒,可能duncan嬲gin唔續約所以唔比佢出席啦
我都係因為陳蕾吳林峰做嘉賓先開始欣賞佢哋
希望gin轉公司之後遇到好歌,再上,年紀開始大唔可以再浪費時間
似係後者 因為Kelly十二月都上到做軒仔嘉賓
同埋呢啲對自己藝人有着數 boost到人氣嘅事 點會咁小氣就推 除非當時個藝人可能會跳槽
當年環球留人offer好似仲多過蛋 但都係走咗
唔係,應該蛋多啲,不過軒話環球offer都超好

軒當年說法係話急需錢周轉定唔知做乜,所以接受了蛋
屌喇星勁想見到佢哋同台合唱
環球正仆街
希望gin轉會後我可以係有生之年見到呢一日
希望佢哋合唱唔會好似日出街燈咁樣搶聲
唔會啦,街燈學友想點唱就點唱,唔信Eric Kwok同Gin會challenge佢,Gin solo版都唔會好似歌神咁大叫先

如果Gin同軒合唱,至少會覺得係合作
今日同T-ma個online show唱了新歌
7月8號出新歌 新碟
0宣傳 封面都冇見過
完約真現實
kelly係經鍾珍搵
環球未必管到
本公司會全力配合新專輯的宣傳工作

WHAT A JOKE
嘥氣啦,根本正常操作,一間公司仲點會繼續投放資源落一個即將離開嘅人度,當初仲以為隻碟會胎死腹中,你知啦又唔係第一次
環球不嬲都小氣種黎㗎啦,呢隻碟當廢物清理就算
https://youtu.be/Ys26PYKX70s
係試聽版
Tma 嗰幾首歌好高汁
不過去到eric kwok 嗰啲就
而家好期待full ver
同埋街燈有solo版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞