[GIN] GIN LEE 李幸倪 2022 集中討論POST (8)

525 回覆
8 Like 11 Dislike
想佢繼續做聲夢導師
之前佢好有心教
做咩
聲夢1 Gin Lee最有心
Aga 栢豪果d hea到爆
佢做所有工作都會認真做
但唔代表適合佢做
佢再去匪台真係自掘墳墓
但應該真係有佢 ,同埋佢IG講會完成之前安排落嘅工作,出剛好時唔記得kkbox live定乜野live,佢嗰時講現時工作排到九月,之後就會返馬來西亞一段長啲嘅時間
呢啲垃圾節目真係浪費我煎嘅青春
https://www.instagram.com/p/CdstgbbBISc/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

有冇人會去睇?

|《星光之城》—情牽港法音樂會 一場前所未有的港法交流音樂會,香港著名作曲家高世章,將聯同流行天后李幸倪和爵士歌手塔莉‧莫蓮,演繹一系列港、法經典流行曲,讓觀眾沐浴在兩城的星光之下,展開非凡音樂之旅。節目由領賢慈善基金獨家贊助。

開售日期: 2022年5月19日 上午10時
票價:$880, $780, $680, $580

日期:2022年6月24 – 25日
地點:香港文化中心大劇院
咪撚癲
對佢嘅事業有咩幫助?
對樂壇又有咩幫助?
唔好話咩發掘新人
發掘新人又唔見你建議佢上造星5?
其實佢應該係enjoy教人,兼覺得有意義如果造星搵佢,我估佢都實會去,不過佢份人咁悶,又唔會做到造星嗰啲soundbite,所以先唔會搵佢
因為我有睇聲夢
長腿GIN
咁你有睇AV使唔使叫Gin去拍?
藍尸狗真係冇腦㗎喎
直接 block 啦
軒公唔係自己fight 係黃被大陸封殺咗
佢有錄影我是歌手不過臨時俾人cut晒
後尾已經解封 2019係鋪緊返去 有出現過係大陸唔知咩電視台嘅一個節目唱歌 係你唔知後面發生咩事…
好嘢
聲夢2 有Gin Lee
今朝聽電台 似乎就快有「回歸」歌到時就極大可能會有牙煎
離巢後正咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞