amazon用順豐送貨

233 回覆
26 Like 275 Dislike
on 99 我試過唔撚見啦
唔想翻轉頭送就認啦

私樓有d 保安肯同你簽收
我識個d 大部份鐵閘
希望唔係同一個倉
今日好撚正,勁少貨
我唔洗返倉load 貨
所以未返工
嘉里當客係狗,試過無人收件問我攝鐵閘得唔得
唔得既話去自攜點拎,
屌佢老尾,你自攜點老閪咁遠去一去成半粒鐘
大佬,搵第日送過黎好似叫你去死咁
你件嘢係咪好薄 可以成份攝到入鐵閘先? 如果係 你咁都唔肯就你閪
被害妄想症
我擺門口嘅貨最少過500件 無人同我講過有唔見 你仲要係入埋鐵閘 閪到震啦你呢啲 自己住公屋都標籤住公屋嘅人

利申 做速遞 派公屋 8成客如果無人都肯就咁擺門口 攝入鐵閘更加係99.99% 你呢啲閪客仲要閪到唔知自己閪

見到呢句已經唔使討論落去
就咁擺門口無比人偷都算鳩數,
咁比人偷左係咪你負責?
咁無責任感仲好意思話人閪客
文盲唔好學人上網🙏🏻 我話8成客無人係屋企*肯*擺門口 姐係擺門口之前係一定會打電話問咗客人先擺 想問邊忽無責任感阿傻閪
好過嘉里送, 嘉里將份件等到果棟大廈有另一個單位收貨先一次過送
嘉里當客係狗,試過無人收件問我攝鐵閘得唔得
唔得既話去自攜點拎,
屌佢老尾,你自攜點老閪咁遠去一去成半粒鐘
大佬,搵第日送過黎好似叫你去死咁
你件嘢係咪好薄 可以成份攝到入鐵閘先? 如果係 你咁都唔肯就你閪
被害妄想症
我擺門口嘅貨最少過500件 無人同我講過有唔見 你仲要係入埋鐵閘 閪到震啦你呢啲 自己住公屋都標籤住公屋嘅人

利申 做速遞 派公屋 8成客如果無人都肯就咁擺門口 攝入鐵閘更加係99.99% 你呢啲閪客仲要閪到唔知自己閪
on 99 我試過唔撚見啦
唔想翻轉頭送就認啦

私樓有d 保安肯同你簽收

繼續吹啦 擺入鐵閘唔見件 係阿 無啦啦會有人專登去你門口裝下鐵閘有無嘢 淨係紅色都睇得出無試過啦 被害妄想症 慢慢FF啦下
直送香港,但係佢預計既時間係星期一,我要返工,屋企又冇人
請問有冇得叫佢哋放智能櫃?
又或者要求對方咩時間先方便送貨咁呢?
可以打上客服改智能櫃
順豐叫做好過其他支那送貨
之前買外國官網冇睇佢用4PX寄撚到失蹤埋 CS又打唔通 on9
其實同環保撚投訴都有關係
環保撚成日投訴過度pack貨

一來hea pack成本係低左
爛外盒大部分人都唔追究的
可以
如果你睇到sf送,可以打比cs改
唔好直接去sf 門市叫人改地址,國際件改單一定要打上台

另外都可以改門市自提
嚟英國大把amazon 盒
有分A B更
A更通常返8到7
B就11至10
仲要睇條線位有冇人送開夜晚 如果冇基本6點就冇人送
年中無休
所謂既即日件做撚死人
睇地區 正常做點都有25-27
正常3蚊
因為正常日日出車都過百件 如果唔係特別大件太重既話 都唔會打電話 因為如果唔係要打百幾個電話
其實真係有可能 我見有時候都無著制服

上次送到件貨都唔見埋
eta13號,今朝已經送到上門
冬天都見佢哋送到成身濕哂 啱啱又拎到第二份Amazon 件
有件聲稱今日到
打左上嘉里問佢地話Amazon無比左佢地件貨唔係香港
頭先Email左問Amazon件貨係邊
我上次都係咁
跟住 amazon 個estimated shipment date 會 postpone 1 week, 我都喺未收到,就 email cs 退錢,最後隔一日收到 refund
Still, I love Amazon

btw, 第一次用 kerry Express 就咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞