amazon用順豐送貨

233 回覆
26 Like 275 Dislike
啱啱black friday係美馬同德馬買野,結果有d貨係DHL送,有d係中通送,有d係順豐送,所有貨物入面DHL送既最好,其他貨送到黎既圼時候包裝都霉霉爛爛,甚至無amazon果個標誌包裝盒,我以為amazon係集中統一運輸,乜原來唔係?
咁你想點,投訴?
轉左好耐啦老友
sold by Amazon warehouse 咪係
amazon用代理
代理就派工
中港澳DHL = 順豐
啱啱black friday係美馬同德馬買野,結果有d貨係DHL送,有d係中通送,有d係順豐送,所有貨物入面DHL送既最好,其他貨送到黎既圼時候包裝都霉霉爛爛,甚至無amazon果個標誌包裝盒,我以為amazon係集中運輸,乜原來唔係?

咪撚鳩吹啦⋯⋯
樓主今次真係吹大左
吹太大啦
喺Amazon買開都知啦
今次BF我英馬買風筒&電動牙刷刷頭,amazon真係只用紙袋包裝 無用盒
順豐好似只收購咗DHL supply chain業務
DHL express 唔關事
好過嘉里送, 嘉里將份件等到果棟大廈有另一個單位收貨先一次過送
咪係 用sf我已經覺得係中獎
今次買野見Amazon嗰盒幾靚,睇真D原來係佢套劇嚟
嘉里都係順豐
果時份件嘉里送,星期六下畫到香港以為星期一送, 點知等到星期四,仲要講大話話打過電話比我冇人聽,老實講, 其他既都冇咁差
順豐控股入主嘉里物流要約達成所有條件 嘉里物流破頂、每股收款26.291元

順豐55億人幣 全購DHL中港澳業務
琴日收到美馬送個電動牙刷,
amazon個盒上面印左pokemon switch版鑽石珍珠廣告, 勁靚
圖呢 屌你老母
今次買ram無盒,得個紙袋包住條ram,連泡泡紙都無
冇用bubble 紙包ram 入袋?
無,條ram本身都無盒,得膠殼包裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞