[NBA][光復香港][踏上坦克之路] 2021-22 垃圾刺球迷專區 3

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
大佬你出個正常啲嘅陣夠頂囉
Young今場突然又一分鐘都冇
痴線!LANDELE乢分鐘都輕鬆入你一個3分球一個2分
明顯好過歐銀啦!下話!
係單一都15分6板
你想佢點
幫佢找借口, 因為受傷....
最萬用嗰個唔出
佢要做好多下欄野 又要頂中峰又要換位守G
拿 唔出 young
一係傾掂數差唔多賣得
一係波波on9
我個人覺得後者多
楊生表示
呢件有怪病,仲要喺刺打波係頂上一個位,怕佢一場波瘦到變bol bol
俾咩人黎 都要你教練肯用先講
https://www.instagram.com/p/CXNeZpIPC2b/?utm_medium=copy_link

真係唔撚識波

Eubank 上場,仲要搭科,防守差撚到
佢除咗識跳,仲識做乜?有啲無心動作仲好撚易傷到人
由頭到尾,佢打波根本冇用過矮,一味死跳

Landale 垃圾時間先出,算
屌你Young 今日連一分鐘都冇?

仲有KJ,上季比你撚到增磅打4
今季減磅理論上佢要做3號,屌你又撚佢去打4,做撚哂所有苦力
好啦,傷撚埋

Vassell 暫時至少係正確路線上

然後就Walker
食屎啦佢,見到佢都唔撚開胃,家陣已經賣唔撚到
點解科仲可以一場?因為Vassell 傷之餘,Walker 打到pat屎咁呀
成鳩日早早收波,少少衝撞都驚。又唔撚係準,防守又發夢
佢打乜春?
佢算鳩數啦

個波比佢都係掉返出嚟
FG下修到36.8%/28.6%
3分出手比重仲要大過50%,場均身5.2球,整體出手得9.8
FT得1.4

代表乜?愈打愈出,冇切冇碰撞

聖城咖喱,冠軍射手,唔使你教
有佢我地就有希望
希望是指抽下年狀元簽?
咪又係guard 咪又係落豬咧 咪一鳩樣.jpg
根據Tom Orborn的推特報導,Keldon Johnson的腳踝經過X光檢查是陰性,而且據小白賽後的說法,他下半場原本還打算跟隊友繼續出賽。

不過雖然如此,馬刺明天還是會替他安排MRI檢查

下年如無意外仲係pop做教練
早D退休好嗎 好怕 kj捱唔住
終於有波打(豬咧
終於有波打(豬咧
某程度上落去打好過你係正隊一分鐘都冇,對於一個兩個星期前先重新投入返full practice 既球員都真係有需要
火箭7連勝 我地差半場就落到尾4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞