[NBA][光復香港][踏上坦克之路] 2021-22 垃圾刺球迷專區 3

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
去到clutch time差個穩定嘅終結者
私心希望Ass可以長留馬刺
底其實白腸都進步緊 今季真係打得唔差
刺想留佢下份約都會係過千萬先留到
可以睇埋今年先

但側翼呢個咁嚴重嘅問題制服組好似真係無點諗到方法
啞狗走咗之後就靠DDR頂咁多年,人哋明明打sg
所以果陣揀25係長遠發展,點知養左隻反骨仔

呢幾年冇乜強側翼打出,除左太陽隻大橋
仲要頂埋pf

宜家嘅kj就頂到受傷
過年萬俾白腸又冇問題嘅又
其實cap space好夠
係,其實個cap space夠留人,不過持球側翼唯有希望短手打得起,KJ我反而冇咁大期望感覺KJ球商冇短手咁好
但都係無解決到無人打PF個位
KJ:頂死我啦
屌你快啦
仲karen karen
Dllm
睇下John Collins傷好之後可以有翻幾多成
Zach
呢個係鷹隊 我地果隻係Zach Collins
佢上到場已經當贏
有John Collins 就好了
屌係喎,打丁打上腦
唔好啦
睇唔到佢會上到先發Level
仲有佢d鳩pick
衰撚冇pick 又阻住進攻空間
呢幾年個問題係永遠都唔上唔落

換左DDR
然後就冇啦
諗住靠DDR 去帶新人
結果最應該跑出果個芹,跑唔到餘,仲要係垃圾

年年簽人,冇一個啱用
想要pick / 勁人,又唔撚想蝕pick / 食豬頭骨
個GM 廢到一個點

到今年諗住真係推倒重建啦
屌你又唔撚係比哂新丁打加老將帶隊

最應該留果個Mills 唔留,冇左個真領袖都算
仆你個街你走去簽科帝

Free Gay Free Mills 走
換左Young 帶小將,你就走左出Eubanks ,一個冇人要打下亂戰,你當寶?咁你簽Landale 返黎又坐板凳?

喂,究竟你今季又想點?究竟你想羞辱幾多人?又重複過去幾年?咁你free 人走為乜?

個GM 炒得未?
你覺得個 GM話撚到事咩
成也RC Buford,敗也RC Buford
你話係Sean Marks做翻GM咪幾好

今季最唔明係點解簽少主

Landale反而季前傷左,miss左成個季前訓練再加之後疑似中肺炎令到佢應該上陣既時間小過預期好多,所以我唔會太質疑點解上半季唔太出佢。但係如果過左trade deadline之後都好少出佢我就真係會覺得好有問題
毛巾 gay都係有市場又易 交易
最後free走
今年第二輪個pick係射手 但簽科
老實 隊波唔識交易
然後老闆窮 唔想食爛約拎pick
咁咪擺爛囉 但佢又唔係
依家隊波 最有用係小白 一定換到好野
等睇又乜都唔做 最後永續科同芹
下季又係呢個陣去打
毛基留住咪一樣會屌,根本問題係鐘意將啲人overload
細市場一定係搵到粒星圍住重建架啦,都預左唔簡單,但呢幾年操作真係好on9

波波都係,出人又係on99咁,我諗全聯盟冇其他隊會regular出多過科帝15分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞