[NBA][光復香港][踏上坦克之路] 2021-22 垃圾刺球迷專區 3

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
可以賣得
最有機會係太陽 young換jalen smith加daric
咩都好唔好buyout
Ass又大三元
不過依家太陽打到咁順 我估無乜特別 應該唔會想做交易

其次就係 刺個gm識做交易既咩
jalen smith唔會係球隊計劃
frank/saric呢d大傷完爛約
spurs近幾年個操作真係無眼睇
lma gay mills 你求撚期拎幾個pick返嚟
你都落洗咁早拎primo(利申唔係唔鐘意pri毛)
但私心想要seagun同Thor
又唔上唔落,想po定想tank㗎
唉屌,贏輸唔緊要,但見到芹又20分鐘就燥,你又唔係續佢,幫人練兵咩 歐銀又有得打 你唔係諗住遲下都靠佢下話

難得打Nop就出primo landale 啦
你點知,可能續呢
但我諗呢度無咩人想續,因為續咗既話好難搞Kj+Vassell+自由市場搵人
我覺得到時到候就會輸 上年都係無啦啦6連敗
望住歐銀
佢真係完全守唔到波
比人拉出小小就過左
守籃底又比人爆開

進攻就係得 外圍接波都傳返出去
都未到季尾 季尾就自然10連敗
早d拎25勝 之後唔洗咁辛苦麻
就係靠歐銀
如果平平地肯簽個3年10M既話我又冇乜所謂,而家呢個表現只係值呢個價
不過真係續芹,白同Ass應該都會是但走一個
白同Ass遲早都走啦
仲嘥時間係啲爛隊都咩
爛隊你又睇?每隊都會重建都會有爛既時期,咁係咪每個有能力有潛質既都要即走?
認清事實啦馬刺係要重建係要經歷呢啲時期,刺已經比其他隊好彩有成廿年唔洗擔心要重建。
想理性討論下但係每次都會有人講啲冇邏輯既野
覺得Ass會打到退休 Pop契仔+大傷完都開份「大」約俾佢,同埋佢係其他隊唔會俾佢做領袖
Ass呢幾年每年都俾人屌,但老實講佢既進步我地都睇到,佢既天花板係唔高但至少佢係真係努力咁向上行緊。

講交易價值ass應該會高過白,佢肯做bench wamer既話都肯定好多人都會願意要佢
Dllm
重建都做好啲呀
亂鳩咁pick人都算
Saminic Walker 求鳩其放係G league 養
宜家連primo咁有潛力嘅都唔俾佢練
自由市場攞咗young 翻嚟又bench佢
Tank 又tank 唔到top3 pick
年年都係咁撚樣
宜家屌下都唔得
你咪繼續盲撐囉
點樣年年都係咁樣先,咪講到刺好似重建左五六年咁

真正踏入重建既都係呢兩季既事,點樣tank個top3 pick呀撚樣?其他隊都要幾年去儲pick啦on9仔

三文治,芹都係高天花板但係地板好撚低既球員,本身養就唔易三文治連豬league都唔係好適應到,點樣叫求其放係豬league養?定你想好似Kings咁,係呀新人好多機會,嗰個都其實好有潛力,但係好大部分到而家都唔知打緊乜春

Primo得18歲,高潛力,但係淨係打左一年大學,仲要都只係個定點射手,仲有好多技能包都未開發出來,落G League有時間打下好過你係一隊得個坐字。

Young都唔撚係自由市場簽,佢係DDR嗰trade換返嚟
季初應該係幫佢搵緊下家做好trade換啲有價值既野但係搵唔到,所以用返佢俾佢打幾場去睇下有冇下家有興趣,之後而家唔太用佢既原因都可能係背後已經有deal做緊。

係盲撐架喇,盲撐到我唔知點解要洗幾舊水買個team pass返嚟睇刺輸波。
啲好運呢廿年用完架喇

我同意重建係要做好啲,但今年先係第一年,仲要都只係季初咋,trade deadline有排都未到呀

PS:其實我好認同早幾年換ddr返嚟就應該要推到重來。但係今年先決定重建咁就要俾啲耐性,唔係大城市既話重建不嬲都係好有難度,而家唔係玩緊2k咁撚兒戲
就係差個關鍵時刻可以依靠既皇牌
我諗成隊波應該都知波波今季完左應該都退休,想至少幫波波破記錄退休先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞