波台9up區XIII

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

no

weak

alllllllllllll weak
all weak

you

no

weak

all weak

you

no

weak

good morning milk

good morning nben

weak
all rubbish weak

weak

dllm
all rubbish goos morning
🚬
weak
屌你老鼠已經將公司電腦wallpaper轉左做麻友
新幹線俾狗屌
LM
新幹線俾狗屌

唔好成日乜都屌啦
新幹線俾狗屌

唔好成日乜都屌啦

股票日日舌到仆街
跟父母住公屋自怨不公平、嘆不能置業遷怒於地產商及奸商
顧主無良刻薄、薪金低永無出頭天
父母生於基層、父做牛工母親做清潔工作失禮街坊
人生無希望、活在當下得過且過便算
祖狗都入埋黎

無人要仲可以去邊

駁吾刀

咩撚野post黎 回錯sor

祖狗

hi

嗨~~
新幹線俾狗屌

唔好成日乜都屌啦

股票日日舌到仆街

我唔係未試過,我試過安份守己,日搏夜搏,賺得果一萬幾千,我試過,但出面果班人,出面果班人呀,佢地識建築識起樓咩?佢地只係拎少少錢出黎,拎少少時間,炒起個樓市就不停係度賺大錢,咁叫公平咩!你出去問下人,是但問一個人,問下佢地想要d乜野!佢地答案好簡單,只係想要一間好普通好普通既樓!點解佢地要用成世人既時間去供 一層樓呀?因為d有錢佬係度玩野呀!越有錢就越有得玩呀!呢個世界公平咩?呢個世界公平咩!!
有無手足吃手捲煙~
有無手足吃手捲煙~

麻煩
咁都燈到
咁都燈到

燈what
新幹線俾狗屌

唔好成日乜都屌啦

股票日日舌到仆街

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞