波台9up區XIII

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
想去日本,泰國
無朋友真係慘 無腳去
老死待產中
另一個老死7月去日本 我又join 唔到

4打5開團戰我r撚曬頭
最後比人直落

我玩lol廢到爆 n賓佢精英次次屌到我仆街

屌奶星你地個個都咁勁

我真係好廢 鋪鋪1至2殺 雙位數死

你咩牌

咁仲同佢排
自己打下先丫嘛

唔多識玩 用死都係master yi同一隻坦
Cos狗 我有朋友個女友識你

屌奶星你地個個都咁勁

你咩牌

咁仲同佢排
自己打下先丫嘛

Yi練多d係金銀銅係屈機
Q完之後9a好易玩

咁癲
想去日本,泰國
無朋友真係慘 無腳去
老死待產中

好想去日本買手造眼鏡

屌奶星你地個個都咁勁

你咩牌

咁仲同佢排
自己打下先丫嘛

Yi練多d係金銀銅係屈機
Q完之後9a好易玩

我成日衝上去俾人打死

咁癲

香港好細
我之前有同事同佐敦軒達巨係frd添
想去日本,泰國
無朋友真係慘 無腳去
老死待產中

毒遊
想去日本,泰國
無朋友真係慘 無腳去
老死待產中

好想去日本買手造眼鏡

其實手造眼鏡,香港都有
我有個uncle 個舊同學係做手造眼鏡
全港得佢一間
想去日本,泰國
無朋友真係慘 無腳去
老死待產中

毒遊

咁我著和服邊個幫我影相阿
咁我點樣影啲扮比人偷拍不經意嗰啲相放上ig
想去日本,泰國
無朋友真係慘 無腳去
老死待產中

好想去日本買手造眼鏡

其實手造眼鏡,香港都有
全港得佢一間

日本平好多 同埋我好中意皮具 日本d大師職人勁到癲可惜貴到傻
想去日本,泰國
無朋友真係慘 無腳去
老死待產中

毒遊

想去日本,泰國
無朋友真係慘 無腳去
老死待產中

好想去日本買手造眼鏡

其實手造眼鏡,香港都有
全港得佢一間

日本平好多 同埋我好中意皮具 日本d大師職人勁到癲可惜貴到傻

咁要睇吓平成點啦
我去日本一定帶至少三皮港紙去齋買
想去日本,泰國
無朋友真係慘 無腳去
老死待產中

好想去日本買手造眼鏡

其實手造眼鏡,香港都有
全港得佢一間

咁要睇吓平成點啦

我日本我估我冇8皮我返唔到香港 我今次英國3000鎊都唔多夠
想去日本,泰國
無朋友真係慘 無腳去
老死待產中

好想去日本買手造眼鏡

其實手造眼鏡,香港都有
全港得佢一間

咁要睇吓平成點啦

我日本我估我冇8皮我返唔到香港 我今次英國3000鎊都唔多夠

日本8皮要買咩阿
想去日本,泰國
無朋友真係慘 無腳去
老死待產中

好想去日本買手造眼鏡

其實手造眼鏡,香港都有
全港得佢一間

咁要睇吓平成點啦

日本8皮要買咩阿

計埋食 住 同埋日本d皮具貴到真係唔係人咁品 不過如果唔洗買齊 4皮都應該夠

好想去日本買手造眼鏡

其實手造眼鏡,香港都有
全港得佢一間

咁要睇吓平成點啦

日本8皮要買咩阿

計埋食 住 同埋日本d皮具貴到真係唔係人咁品 不過如果唔洗買齊 4皮都應該夠

去日本我應該再預多筆錢日日食蟹
你會買咩皮具?

好想去日本買手造眼鏡

其實手造眼鏡,香港都有
全港得佢一間

咁要睇吓平成點啦

日本8皮要買咩阿

你會買咩皮具?

日本識食一定食小野二郎 壽司神神 難book位到癲 我估佢死我都未食到 皮具咪買d袋呀 銀包呀 皮鞋 etc.
日本如果講7日 我估食都食到2皮

咁要睇吓平成點啦

日本8皮要買咩阿

你會買咩皮具?

日本識食一定食小野二郎 壽司神神 難book位到癲 我估佢死我都未食到 皮具咪買d袋呀 銀包呀 皮鞋 etc.

你講嗰啲好似排都要排5個鐘wor 比我真係要諗諗食唔食啦
我都諗住去到係買衫買鞋買化妝品同袋嗰啲啦 齋買3皮都唔知夠唔夠
日本如果講7日 我估食都食到2皮

磯燒海鮮都1k一餐啦
想去日本,泰國
無朋友真係慘 無腳去
老死待產中

毒遊

帶腳架去
想去日本,泰國
無朋友真係慘 無腳去
老死待產中

毒遊

帶腳架去

我驚比人笑

咁要睇吓平成點啦

日本8皮要買咩阿

你會買咩皮具?

你講嗰啲好似排都要排5個鐘wor 比我真係要諗諗食唔食啦
我都諗住去到係買衫買鞋買化妝品同袋嗰啲啦 齋買3皮都唔知夠唔夠

小野二郎冇得排 要每個月1號朝早9點打去book 但十成九打唔到 要俾錢請人book 但都未必一定book到 仲要4k 食20分鐘就走人奧巴馬食完攪到多左好多人識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞