波台9up區XIII

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

營多啦

講即食麵 曾拌麵最好食 好食過營多多多聲

營多愈黎愈貴
又愈黎愈廢

曾拌麵真係台灣少數好食野 香港都有得賣 人手乾曬麵條 超一流醬包 加隻太陽蛋加蔥

香港有冇得賣

有 49蚊一袋 一袋四個麵 開頭覺得好貴 食完之後覺得好值

呢個禮拜五即刻課番pack先

記住香蔥椒麻味最好食 好痴撚線 我俾左包我表弟試 佢一野入左4pack

營多啦

營多愈黎愈貴
又愈黎愈廢

曾拌麵真係台灣少數好食野 香港都有得賣 人手乾曬麵條 超一流醬包 加隻太陽蛋加蔥

香港有冇得賣

759有

好似冇 一田見過有

營多啦

營多愈黎愈貴
又愈黎愈廢

香港有冇得賣

759有

好似冇 一田見過有

附近冇一田呀

759好撚垃圾 佢未紅之前入d貨好高汁 而家垃圾到呢

營多啦

營多愈黎愈貴
又愈黎愈廢

香港有冇得賣

759有

好似冇 一田見過有

附近冇一田呀

柒唔夠

N賓25狗

最25都係15妹

幾時會再出起底post

唔起啦 唔想蝦出面班弱智

唔玩會好悶

好撚多仇家 一陣我比人貼

上次個張

嗰張仲要n年前 而家fb ig都無埋 好撚癲save人啲相
我愛蓉兒

g

營多啦

營多愈黎愈貴
又愈黎愈廢

香港有冇得賣

759有

好似冇 一田見過有

附近冇一田呀

柒唔夠

之前開撚埋雲吞麵

759好食個d一係加價加到超離譜 一係就唔入貨
allweak

好似冇 一田見過有

附近冇一田呀

柒唔夠

之前開撚埋雲吞麵

個腦係咪裝屎

係都唔係759買
想睇sterling出醜
咩撚野post黎 回錯sor

@秦始皇
我愛蓉兒

g

g你老母

附近冇一田呀

柒唔夠

之前開撚埋雲吞麵

個腦係咪裝屎

係都唔係759買

759真係低質左好多 以前好正

祖狗

祖狗

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞