【解散迷達! 人人有責!】阿仙奴21-22球迷吹水區MDCCCXXXI

1001 回覆
22 Like 8 Dislike
我哋兩個真毒圍爐算了
有啲懷疑呢兩場敗仗係為左拍套紀錄片用
之後又會連勝
If you still believe in Arteta, please give me 3 reasons why he's still the right man for the job。
高潛領隊 一帶隊就半季拎冠軍 買人有眼光 識用幻幻
比機會牙達please
期望 可再遇見 光輝的樂園
當時牛派黨爭我都支持買牛, 派對當時好似已經27歲, 解約金50m, 依個年紀再打一年一定唔洗50m就買到, 嗰時埃及半季被召番黎打得唔差, 搶埋拖個正選位, 你用50m買派對同用埃及比中場未必真係有50m提升既表現, 而且年紀又偏大, 萬一打唔起無resell value. 牛就年青好多, 嗰時算係法國明日之星,理論上只會keep住進步越來越貴, 買左佢對進攻有好大幫助。 二揀一我當時覺得揀牛好過派, 但估唔到牛上季個價跌到得番20m, 可能中左武肺有影響, 但派對都唔好得幾多, 超級玻璃, 上季買左成日傷到無得出。聽依度啲巴打講今季牛又打番起,依家睇番當初真係買牛好過買派。
牛仲貴過pantry喎個年
無續約既話
牛夏天應該唔洗錢?
咁牛決賽都無入
咪又係滯留里昂

派對而家係打唔到預期
當日買派係預佢守波 另一個中場做派牌

如果買牛就可能中路防守好早出事
唔續約 唔好曬氣
凌晨看阿
有誰夠我不幸
達蛇佈 地雷陣 令妓忟
根度斯(反達) 好名
全部都垃圾
COPY出面 一係叫達狗 一係叫臭閪達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞